Anfører Andreas Nielsen har forlænget... Foto: Jan F. Stephan

Anfører Andreas Nielsen har forlænget... Foto: Jan F. Stephan

Nordsjælland Håndbold forlænger med to spillere

Anfører Andreas Nielsen og playmaker Tobias Jørgensen er trådt i karakter i denne sæson

håndbold To spillere har netop forlænget deres kontrakter med Nordsjælland Håndbold: Anfører og stregspiller Andreas Nielsen og playmaker Tobias Jørgensen - to forlængelser, som understreger troen på ligaholdet.

"Jeg så det meget naturligt at forlænge med Nordsjælland, da jeg føler vi trækker i samme retning, og at jeg stadig har en positiv udvikling håndboldmæssigt i det gode træningsmiljø, som der har været igennem mine tre år i klubben - og det har bestemt ikke ændret sig med den nye og yngre spillertrup. Samtidig tror jeg fuldt ud på mine holdkammerater, trænerteamet og dét, Nordsjælland står for som klub," siger 22-årige Andreas Nielsen i en pressemeddelelse fra Nordsjælland Håndbold.

Tro på fremtiden

Også 22-årige Tobias Jørgensen, der har fintespillet som sin signatur, har stor tro på fremtiden for holdet:

"Jeg ser frem til to år mere i den grønne trøje. Nordsjælland Håndbold er det rigtige sted for mig at fortsætte min udvikling, og jeg har stor tiltro til, at vores dygtige trænerteam kan hjælpe mig i den rigtige retning," udtaler han i pressemeddelelsen.

Har spillet sig op

Fælles for de to spillere er, at de har fulgtes ad siden BK Ydun på Frederiksberg, og de trænede begge med hos NH, inden de fik kontrakt, så de har stille og roligt spillet sig ind på holdet til de vigtige positioner, de i dag har.

"Tobias har været gennem en god udvikling og har efter et år i 'mesterlære' taget dirigentstokken til sig og i høj grad sat skik på vores angrebsspil. Tobias' store engagement og vilje er forbilledlig og spiller en vigtig del i vores træningskultur," lyder cheftræner Simon Dahls skudsmål i pressemeddelelsen fra Nordsjælland Håndbold.

Andreas Nielsen med den eminente gribeteknik og tyngden på stregen med 107 kilo fordelt på 1,98 meter, blev anfører i denne sæson, og denne rolle udfylder han også flot:

"Andreas er ikke alene en dygtig stregspiller, som har en kæmpe rolle på banen for os, men er også en person, der altid går forrest i alle sammenhænge. Han har udviklet sig stille og rolig i sin tid i Nordsjælland og jeg er helt overbevist om, at vi i den kommende periode kan lægge yderligt et lag på vores anfører," siger Simon Dahl.

jesl

... og det har playmaker Tobias Jørgensen også. Foto: Jan F. Stephan

... og det har playmaker Tobias Jørgensen også. Foto: Jan F. Stephan

Publiceret 26 November 2019 14:00