74 bordtennisseniorer mødtes i Frederiksborgcentret, hvor træningen fortsætter hver mandag og onsdag. Privatfoto

74 bordtennisseniorer mødtes i Frederiksborgcentret, hvor træningen fortsætter hver mandag og onsdag. Privatfoto

Bordtennisdage for Det Grå Guld

Seniorer svingede bordtennisbattet i Frederiksborgcentret

bordtennis HGI Bordtennis har sammen med DGI og BTDK afviklet et bordtennisstævne for 60+-folket i bordtennislokalerne i FrederiksborgCentret.

To af dagene var bordtennislokalet fyldt med seniorer, som hyggede sig med bordtennis. Der blev spillet en holdturnering for 2-mands hold i fire rækker.

I alt deltog 74 bordtennisspillere fra 12 forskellige bordtennisklubber i Nordsjælland og Hovedstadsområdet. Der blev spillet indledende puljer om formiddagen, og efter en let frokost serveret fra hallens restaurant blev finalerne spillet om eftermiddagen med det resultat, at Kurt Klifoth og Peter Nielsen fra Brønshøj vandt D-rækken. Jesper Jerslund og Finn Smidt fra HGI/Parkinson afd. vandt C-rækken om tirsdagen. Om torsdagen vandt Preben Larsen og Knud Jespersen fra Kildeskoven B-rækken og Erling Rosenstrøm og Boye Madsen fra Brønshøj A-rækken.

Bevæg dig for livet

Arrangementet støtter op om motionsprojektet ”Bevæg dig for Livet”, som idrætsforeningerne i Hillerød og Hillerød Kommune som Visionskommune har kommittet sig til de næste fem år for at få flere til at dyrke motion, herunder også aldersgruppen 60+.

HGI bordtennis har bordtennistræning i bordtennishallen i FrederiksborgCentret for de 60+-årige og andre, som kan spille bordtennis om formiddagen, på programmet mandag og onsdag kl. 10-12, gerne afsluttet med en kop kaffe og samvær i klublokalet.

Publiceret 15 November 2019 11:45