Forleden var der Ladies Mud Race i Hillerød - nu starter tilmeldingen til mud race i mørke. Pressefoto

Forleden var der Ladies Mud Race i Hillerød - nu starter tilmeldingen til mud race i mørke. Pressefoto

Tilmelding til Mud Race er startet

Det er nu, du skal tilmelde dig årets Mud Race

Så er det nu, du skal tilmelde dig. 250 kvinder tog i marts imod udfordringerne i Ladies Mud Race Dark Edition, og med den store interesse, som løbet har haft på de sociale medier ikke mindst efter den sidste Ladies Mud Race i september, så ser det ud til, at kvinderne også vil tage dette løb til sig.

Næste løb er onsdag 11. marts 2020, og tilmeldingen til dette arrangement er allerede gået i gang. Der åbnes for 350 startnumre.

Løbet starter ved Firmaidrættens Hus i Hillerød klokken 19 i bælgmørke. Alle kvinderne har pandelamper på, når de skal gennemløbe de to gange 2,5 kilometer i området. Undervejs bliver kvinderne udfordret med både forhindringer som “Edderkoppen” og “Djævlekløften” og så skal de løbe både på og uden for stier. Skoven byder også på tætte træer, moseområder og mange skrænter og højdemeter. Skoven har også sine egne forhindringer, som skal passeres, fugtig mose og stejle fedtede skrænter. Der løbes dog ikke i dybt vand, men man skal nok regne med at få dyppet skoene i vand alligevel.

Lys på ruten

På ruten vil der dukke fakler og andet lys op på tilfældige steder, og i målområdet møder kvinderne flere opbyggede forhindringer, som mange kender fra det store løb i september.

"Firmaidrætten i Hillerød er meget stolte og glade for, at kvinderne har taget godt imod Dark Edition. Idéen blev skabt, fordi Firmaidrætten ønskede at holde kvinderne til ilden indtil det 'rigtige' Ladies Mud Race i september," skriver Firmaidrætten i Hillerød.

Firmaidrættens Hus i Frederiksborgcenterområdet er rammen for stævnepladsen, og ruten er lagt i det kuperede terræn bag FIFs højbaner og videre ind over Adventure Park, som velvilligt har stillet deres del af området til rådighed. Efter løbet modtager alle deltagerne en medalje og har mulighed for at få en kop suppe at varme sig på, mens aftenens udfordringer og oplevelser deles med alle de andre deltagere.

Se flere informationer på www.ladiesmudrace.dk/hillerød/darkedition

Publiceret 01 November 2019 05:00