Se highlights fra kampen nederst i artiklen.

Se highlights fra kampen nederst i artiklen.

Se highlights fra kampen: Avarta sænkede Hillerød

Hillerød Fodbold havde søndag formiddag besøg af Avarta.

Hillerød gik ind til kampen med et 1-3 nederlag mod Holbæk sidste weekend i bagagen, og det skulle vise sig at blive endnu en dårlig dag på kontoret for hillerødspillerne.

Hillerød havde ellers et par gode chancer i starten af kampen, men det var Avarta, der kom bedst fra land, da Oliver Carrara efter en halv times tid sparkede bolden i kassen til 1-0. Ti minutter senere øgede han til 2-0, der var stillingen ved pausen.

21-årige Carrara, der har en fortid i Brøndbys ungdomsafdeling, fik hattricket i hus efter knap en time, og det hele endte altså med et nederlag på 0-3 til Hillerød.

Hillerød ligger nu på 7. pladsen i 2. division.

Se highlights fra kampen herunder - klippet er bragt i samarbejde med Ekstra Bladet. Se mere om Ekstra Bladets dækning af den danske 2. division her

Publiceret 06 October 2019 18:45

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr