Sarah Mahfoud er klar til kamp.

Sarah Mahfoud er klar til kamp.

Sarah Mahfoud i hårdtslående VM-test i Hillerød

Sarah Mahfoud bokser vigtig VM-test-kamp 12. oktober i Hillerød

VM-udfordreren Sarah Mahfoud, der skal kæmpe om verdensmesterskabet senere på året, bokser VM-test mod Enerolisa De Leon i Hillerød. Ditlev Rossing og IBF junior verdensmester Oliver Meng, der møder ubesejret franskmand, kommer ligeledes i ringen, oplyser promotor Mogens Palle fra Danish Fight Night.

"Forleden kom det frem, at Sarah Mahfoud har sikret sig en VM-titelkamp på dansk grund i indeværende år. Inden da får hun dog muligheden for at blive helt skarp til den forestående og meget vigtige VM-opgave. Den ubesejrede danske bokser, som er nummer 1 på verdensranglisten i fjervægt hos WBA og IBF, skal nemlig bokse en tune-up-kamp lørdag 12. oktober på sin hjemmebane i FrederiksborgCentret i Hillerød," skriver Mogens Palle i en pressemeddelelse.

Modstanderen er altså Enerolisa De Leon fra Den Dominikanske Republik, som står noteret for fire sejre, to nederlag og to uafgjorte.

”Sarah Mahfoud er førsteudfordrer til den argentinske verdensmester Brenda Karen Carabajal, som hun skal møde senere på året. Hun skal have de bedste forberedelser til det opgør, og derfor er det her en meget vigtig tune-up-kamp at få gennemført som forberedelse til VM-kampen. Hun får på denne måde den rette kamptræning, idet hun møder en stærk og meget aggressiv bokser fra Den Dominikanske Republik, der helt sikkert vil teste hendes reflekser og skærpe kampformen,” siger Mogens Palle.

400 boksere

Stævnet arrangeres i samarbejde med Hillerød Sports Klub, som samme weekend afholder HSK Box Cup, en stor international bokseturnering med over 400 boksere i aktion i tre bokseringe. Danish Fight Night har i den forbindelse fået mulighed for at arrangere i alt tre professionelle kampe i samme hal.

Lørdagens aftenevent med hovedkampene indledes klokken 19 og byder på fem særligt udvalgte amatørkampe med nogle af turneringens stærkeste boksere efterfulgt af de tre professionelle kampe.

Dørene til selve aftenarrangementet lørdag åbnes klokken 18. Billetter købes hos Ticketmaster.

Enerolisa De Leon er klar til kamp.

Enerolisa De Leon er klar til kamp.

Publiceret 24 September 2019 18:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr