Nordsjælland møder SønderjyskE og satser på at spille holdet bedre sammen. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Nordsjælland møder SønderjyskE og satser på at spille holdet bedre sammen. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Nordsjælland Håndbold satser på at spille holdet bedre sammen

Nordsjælland Håndbold møder SønderjyskE på hjemmebane i Helsinge

Nordsjælland Håndbold møder fredag 20. september SønderjyskE på hjemmebane, når det lokale hold spiller i Helsinge Hallerne. Og det glæder den lokale formand for Team Helsinge, der er én af tre moderklubber mod elitesatsningen Nordsjælland Håndbold.

"Helsinge er en håndboldby, og der er mange som kan huske, da Team Helsinge spillede i »Hønsehuset," siger Kristian Kristiansen i en pressemeddelelse.

Det er blot tredje kamp i Primo Tours Ligaen, som den bedste herrerække nu hedder, og derfor er der behov for at få holdet spillet sammen. I sommerens løb er truppen gået fra 13 til 15 spillere, hvoraf ni er helt nye, unge spillere. Og holdet har da også tabt de to første spillerunder.

"Når det går galt, er det, fordi spillerne ikke har spillet meget ved siden af hinanden: De fleste har jo kun kendt hinanden siden 22. juli," siger sportschef i klubben Jørn Blom Hansen i pressemeddelelsen.

Mens der er mange nye spillere, er en af de seks "veteraner" Carl-Emil Haunstrup, der spiller højre fløj og kommer fra Helsinge.

jbt

Publiceret 16 September 2019 18:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr