Nu gælder det det danske mesterskab, som de lokale bordtennisdamer har vunet de sidste to år. Foto: Thomas Hjermind Jensen

Nu gælder det det danske mesterskab, som de lokale bordtennisdamer har vunet de sidste to år. Foto: Thomas Hjermind Jensen

Hillerøds bordtennisdamer ude af Europa Cuppen

De lokale bordtennisdamer røg i weekenden ud af Europa Cuppen på hjemmebane i FrederiksborgCentret

sport Rammerne var perfekte, da flere at Europas bedste bordtennisdamer var samlet i FrederiksborgCentret for at spille Europa Cup i weekenden.

Det blev dog ikke til videre avancement for Hillerød, da den tredje og afgørende kamp mod Drumbravita blev tabt med cifrene 1-3.

Begge hold havde vundet en og tabt en holdkamp dagen før, og det betød altså, at kun vinderen af søndagens kamp ville gå videre til næste runde. Drumbravita havde lidt overraskende tabt den ene kamp dagen før, hvilket formentlig betød, at de var meget opsatte til søndagens kamp mod Hillerød.

Hillerød kom ellers bedst fra start, da Mie Skov vandt en relativ sikker sejr over Daniela Toma på 3-1 i sæt. Petra Sörling var oppe imod Drumravitas Andreea Zanfir og tabte 0-3.

Af taktiske årsager var Pia Toelhøj sat som 3. single med det håb, at hun kunne slå den på papiret dårligste spiller Michaela Roxan. Og det så godt ud i første sæt, men det vigtige sæt blev desværre tabt 10-12, og i andet og tredje sæt skruede Roxan op for tempoet og vandt 3-0.

Så skulle Mie Skov vinde over imod Zanfir. Det så længe godt ud, og der blev leveret fantastisk bordtennis fra begge sider. Kampen kom ud i 5. og afgørende sæt, men Zanfir vandt dette med 12-10. Og kampen 3-1.

Skuffede

Om Lørdagen tabte Hillerød 1-3 til Italienske Cagliari, som også vandt alle sine tre holdkampe i weekenden. Her stod Mie Skov for den ene sejr, men tabte til det rumænske holds stærke spiller i en tæt 5-sæts-kamp.

I anden holdkamp lørdag, var senior- og para-landshold spiller Sophie Walløe med på holdet i stedet for Petra Sörling. Italienske Norbello, var anført af den italienske landsholdspiller Chiara Colantoni, der viste sig at være en svær modstander. Mie Skov vandt to sejre og Pia Toelhøj vandt sin kamp imod Gaia Smargiassi i en velspillet kamp.

"Pigerne er selvfølgelig skuffede, da de har potentialet og lysten til at spille endnu flere kampe i Europa. Men nu bliver fokus at genvinde det danske mesterskab for tredje gang i træk., og den 26 og 27 oktober spilles næste damesamling i netop Hillerød, hvor målsætning er at vinde alle kampe," lyder det fra klubbens formand Thomas Hjermind.

mw

Publiceret 16 September 2019 07:36

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr