Kom og prøv, om bordtennis er noget for dig. Pressefoto: Bo Nymann

Kom og prøv, om bordtennis er noget for dig. Pressefoto: Bo Nymann Free

Så er der bordtennis for de ældre

Motion Er du over 60 år? Vil du gerne styrke både krop og sind på samme tid? Så er bordtennis måske lige noget for dig. Fremover tilbyder Hillerød GI Bordtennis bordtennis til alle lokale seniorer uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten. Træningen er tilrettelagt og tilpasset 60+'ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen, skriver klubben i en pressemeddelelse.

”Bordtennis træner både reaktionsevne, balance og muskler. Sporten er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter,” udtaler Gert Jørgensen fra DGI Bordtennis.

Åbent hus i uge 37

Vil du prøve at spille bordtennis, og være en del af det nye seniorhold i Hillerød GI Bordtennis, så mød op på FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød, hvor der er åbent hus onsdag 11. september klokken 10 til 12. Du kan selvfølgelig låne bord, bat og bold i klubben.

Publiceret 05 September 2019 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr