Theodor Fredvig Olsen fik sølv i mikro barbue. Privatfoto

Theodor Fredvig Olsen fik sølv i mikro barbue. Privatfoto

Medaljer til unge Hillerød-bueskytter

Hillerød Bueskyttelaug hev tre medaljer hjem fra DM for børn og unge

I weekenden 31. august-1. september blev der afholdt Danmarksmesterskaber i bueskydning for børn og unge i Holstebro. Det var det største ungdoms-DM, der nogensinde har været holdt med over 180 skytter fra otte til 20 år.

Både skytter og tilskuere kunne nyde de sidste sommerdage i det lune og solrige vejr. Der var et højt niveau og mange spændende finaler, fortæller Hillerød Bueskyttelaug, som deltog med fire skytter, og det blev til medaljer til tre af dem: Frederik Brandt fik bronze i klassen mikro compound, Theodor Fredvig Olsen fik sølv i mikro barbue, og Silje Poulin Midtgaard fik guld i aspirant langbue.

Frederik Brandt fik bronze i klassen mikro compound. Privatfoto

Frederik Brandt fik bronze i klassen mikro compound. Privatfoto

Silje Poulin Midtgaard fik guld i aspirant langbue. Privatfoto

Silje Poulin Midtgaard fik guld i aspirant langbue. Privatfoto

Publiceret 04 September 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr