Philip Lindgaard har revet korsbåndet over og er ude i mindst ni måneder. Foto: Lasse Nikolaisen/www.lassenikolaisen.com

Philip Lindgaard har revet korsbåndet over og er ude i mindst ni måneder. Foto: Lasse Nikolaisen/www.lassenikolaisen.com

Hillerød-profil ude i op mod et år: "Det er et kæmpe slag for os alle"

Af
Martin Warming

Der var desværre også skår i glæden, da Hillerød Fodbolds 1. hold hev tre vigtige point hjem i kampen mod Slagelse i lørdags.

Klubben bekræftede mandag, at holdets anfører Philip Lindgaard fik revet korsbåndet over i kampen, og at der nu venter mellem 9 og 12 måneders genoptræning.

”Det er et kæmpe slag for os alle. Jeg er selv igennem det lige i øjeblikket, så jeg ved, hvor ondt det gør på Philip. Det er ikke blot vores anfører, vi kommer til at mangle, men en kriger som i rigtig mange år har været et fundament på vores hold. Vi begræder dette tab. Klubben, holdet og jeg selv vil gøre alt for at støtte Philip gennem denne tid,” siger sportschef Jackie Rasmussen til hilleroedfodbold.dk.

”Nu kender jeg Philip rigtig godt, og jeg er sikker på han vender endnu stærkere tilbage. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe ham tilbage igen. Og jeg ser allerede nu frem til at se ham trække i trøjen igen. Den måde, som Philip er leder på, den måde han går forrest på, er det, der kommer til at være drivkraften i ham – og derfor kommer han stærkere tilbage," lyder det fra sportschefen.

Philip Lindgaard skal nu først gennem en operation, og derefter går han altså i gang med mellem 9 og 12 måneders genoptræning.

Hillerød Fodbold, der til daglig spiller i 2. division, møder tirsdag eftermiddag 1. divisionsklubben Næstved i 2. runde af Sydbank Pokalen. Kampen spilles på hjemmebane på Hillerød Stadion, og der er kampstart klokken 17.15.

Publiceret 03 September 2019 13:21

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr