Arkivfoto: Presse

Arkivfoto: Presse

Fodbold-fitness for kvinder i FIF

motion FIF inviterer voksne kvinder i alle aldre og på alle niveuaer til åben fodbold-fitness-træning onsdag 4. september kl. 19.30-21 på FIF's baner på Milnersvej 37 i Hillerød.

Anledningen er den nationale Fodbold Fitness-uge, hvor voksne landet over giver motionsfodbolden et skud.

Alle kan være med. Det gælder både tidligere spillere og dem, der aldrig har rørt en fodbold før.

"Vi er et hold der har fokus på, at alle skal kunne være med uanset træningsniveau og tidligere erfaring med fodbold. Alle er velkomne og alle kan være med – uanset niveau. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille fodbold før eller ej, og holdet står klar til at tage godt imod alle, der møder op på dagen," siger Hanne Rosenkvist fra FIF i en pressemeddelelse.

Det er ikke nødvendigt at investere i for eksempel fodboldstøvler - der kan sagtens spilles i almindelige kondisko. Det kræver heller ikke særlige forudsætninger eller god fysisk form at være med.

Arrangementet holdes som en del af Bevæg dig for livet-fodboldsamarbejdet mellem DGI og DBU.

Læs mere på www.bevaegdigforlivet.dk/fodbold eller i Facebookgruppen FIF Fodbold Fitness for Kvinder.

jesl

Publiceret 29 August 2019 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr