Jacob Porsgaard regner med, at han skal rundt og hilse på mange lokale efter kampen. Foto: Jens Berg Thomsen

Jacob Porsgaard regner med, at han skal rundt og hilse på mange lokale efter kampen. Foto: Jens Berg Thomsen

Kæmpe boksestævne venter for Hillerød-bokser

Jacob Porsgaard fra Hillerød møder geogier til oktober til sin tredje professionelle kamp

Af
Jens Berg Thomsen

boksning Der venter en stor bokseaften med ikke færre end 1.200 tilskuere på lægterne for Hillerød-bokseren Jacob Porsgaard, når han den 5. oktober skal bokse til et stævne i Gilleleje Hallen.

"Det bliver mega fedt, at der kommer så mange," siger bokseren på et pressemøde.

Han er fra Hillerød, men er tilknyttet Gilleleje Bokseklub, hvor formand for klubben Thomas Møllenberg også er den daglige leder af Q Pro Boxing, hvor Jacob Porsgaard er i stald som professionel. Og bokseren regner med, at rigtig mange lokale finder vej op nordpå til stævnet.

"Der bliver da nok en 3-400 mennesker, jeg skal rundt og hilse på efter kampen. Det er mega fedt med noget støtte, og det giver også lige ti procent ekstra," siger han.

Modstanderen bliver geogiske Giorgi Kerdoshvili, og der venter en hård kamp, mener Jacob Porsgaard.

"Han er en hård gut, min modstander, og det bliver en kamp med blod, sved og tårer, men jeg træner på livet løs og tænker hver dag over, hvad taktikken skal være," siger han.

"Jeg har set nogle kampe med ham, og det kan godt være, at hans rekordliste ikke er prangende, men han har altså også mødt nogle rigtig gode boksere, og selv ligger han i top 400 i Verden. Han debuterede som professionel allerede som 16-årig og er oppe på 22 kampe nu, så han er rutineret."

Jacob Porsgaards træner Carsten Post har det godt med at sende sine boksere i ringen, for han ved, de er i god form.

"Når man ved, de er ordentligt forberedt, så bliver det på en eller anden måde lidt nemmere. Jeg er selvfølgelig nervøs, når de går derop. Men jeg er ikke nervøs for, at de falder igennem, når jeg ved, at psyken og konditionen er, hvor den skal være. Det gør mig mere rolig, når jeg ved, at de kan stå distancen," siger han.

Kampen den 5. oktober i Gilleleje bliver over fire omgange, men det er planen, at Jacob Porsgaard skal op på flere omgange.

"Det er planen," siger han.

"Jeg vil gerne have lidt flere omgange til at nedbryde mine modstandere, og så bliver det min sidste kamp i mellemvægt i denne omgang. Planen er, at den skal stå på super weltervægt fremover," siger han.

Op til kampen skal Jacob Porsgaard blandt andet spare med den kendte bokser Patrick Nielsen, og Patrick Nielsen selv er også på programmet til stævnet i Gilleleje.

Publiceret 27 August 2019 11:18

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr