Sæsonen begynder i Helsinge Hallerne, hvor der er pokalkamp. Foto: Jan F. Stephan

Sæsonen begynder i Helsinge Hallerne, hvor der er pokalkamp. Foto: Jan F. Stephan

Nordsjælland Håndbold skal i jysk træningslejr

Nederlag til svenskere til træningskamp lørdag

håndbold Lørdag den 24. august tager Nordsjælland Håndbold hul på den nye sæson. Det sker i Helsinge Hallerne, når holdet møder Skanderborg i ottendedelsfinalen i pokalen.

Op til kampen, tabte holdet i lørdags sin træningskamp mod Helsingborg fra Sverige. Det skete i Frederiksborgcentret i Hillerød, og nederlaget lød på 25-27.

"Onsdag i denne uge gælder det Ringsted, og derfra kører spillerne til Vejen Idrætscenter i Sydjylland, hvor fire dages træningslejr slutter med den femte og sidste træningskamp med Kolding som modstander," skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor der også står, at forventningen derfor er en trup på 16 spillere i god form, der skal spille pokalkamp.

"Trænerduen Simon Dahl og Torben Nielsen kan glæde sig over, at der i år er en fuldtallig trup, hvilket bl.a. har den fordel, at der har kunnet spilles to fulde hold mod hinanden til træningen. Med ni nye unge spillere i truppen handler det også om at få rystet spillerne sammen og at få spillet nye systemer ind, og Simon Dahl er ganske godt tilfreds med træningskampene," skriver klubben videre.

jbt

Publiceret 13 August 2019 14:00