Torben Nielsen glæder sig til at blive en del af Nordsjælland Håndbold. Pressefoto

Torben Nielsen glæder sig til at blive en del af Nordsjælland Håndbold. Pressefoto

Torben Nielsen ny assistenttræner i Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold har ansat Torben Nielsen som ny assistenttræner

håndbold Endnu en vigtig brik er faldet på plads for Nordsjælland Håndbold: 49-årige Torben Nielsen starter 1. juli som assistenttræner på en treårig kontrakt.

"Torben Nielsen møder med en stor faglig dygtighed og en solid erfaring bl.a. fra trænerjobs i Værløse, HIK, Lyngby og TMS og sidst som cheftræner i Ajax København. Vi har bl.a. lagt vægt på, at Torben vil kunne blive en rigtig god støtte for vores unge cheftræner Simon Dahl," udtaler sportschef Jørn Blom Hansen i en pressemeddelelse.

Stor udfordring

Simon Dahl, som overlader pladsen til Torben Nielsen, glæder sig og betegner ham som dedikeret, hårdtarbejdende og grundig:

"Vi står foran en stor udfordring i den kommende sæson, hvor jeg er overbevist om, at vi får stor glæde af Torbens faglighed, men mindst i lige så høj grad hans evne til at få et team til at performe," udtaler Simon Dahl.

Førende på Sjælland

Torben Nielsen fremhæver også, at Nordsjælland Håndbold i de seneste sæsoner har været førende på Sjælland med flotte placeringer og resultater i Ligaen.

At fem spillere er stoppet, og foreløbig syv nye er kommet til, afskrækker ikke Torben Nielsen:

"Selvom der forsvinder nogle bærende spillere fra truppen, så er der flere nye - unge som lidt ældre spillere - der er klar til at tage over, og det er en meget spændende trup til den kommende sæson, som skal sørge for endnu en god sæson for Nordsjælland Håndbold," udtaler han.

Torben Nielsen, der selv har spillet i Værløse, Rødovre, Helsingør og Ajax, kan godt lide, at Simon Dahl er direkte i sine tanker og strategi omkring håndbolden, ligesom han fremhæver, at der er lagt en plan for den fremtidige udvikling af Nordsjælland Håndbold:

"Så kan der komme endnu mere fokus på klubben og derved bliver det endnu mere attraktivt at støtte op om Nordsjælland Håndbold, som det bliver en rigtig spændende udfordring at blive en del af. Jeg glæder mig," udtaler han.

Publiceret 20 May 2019 16:00