HGI's bordtennisdamer med pokalen. Privatfoto

HGI's bordtennisdamer med pokalen. Privatfoto

Bordtennismesterskab giver travlhed

Oven på mesterskab er jagten på sponsorer gået ind, så HGI Bordtennis kan spille europæisk

Af
Jens Berg Thomsen

bordtennis I tredje og afgørende kamp lykkedes det søndag for HGI Bordtennis' damer at snuppe det andet mesterskab i træk. Resultatet efter de to første kampe mod århusianske Viby var 1-1, men med en sejr på 6-2 gik Hillerød-klubben hele vejen og kan igen kalde sig danske mestre.

Damernes mesterskab blev krydret af endnu et mesterskab til HGI Bordtennis' bedste drengehold, så der var dobbelt glæde på hjemmebanen i Frederiksborgcentret.

"Vi er glade for at have vundet mesterskabet for andet år i træk, og oven i det jubler vi også over mesterskabet til drengespillerne. Det er ikke mange klubber, der kan bryste sig af det," siger formand Thomas Hjermind Jensen.

"Der var en rigtig god stemning med 150 tilskuere, som er et rigtig flot antal i bordtennissammenhæng," siger han.

Mesterskabet betyder, at HGI Bordtennis nu har mulighed for at spille i Europa Cuppen, forklarer formanden. Men det koster penge, og derfor er jagten nu gået ind på sponsorer.

"Sidste år brugte vi 50-60.000 kroner, og vi håber at kunne skaffe det samme beløb i år. Vi skal melde ind om 14 dage, om vi vil deltage og spille i Europa, så vi har travlt," siger formanden.

Sejren til Hillerød lød på 6-2.

"Det var en flot holdpræstation og en komfortabel sejr," siger Thomas Hjermind Jensen.

Publiceret 20 May 2019 10:25