22 fodboldpiger fra FIF og Ålholm og fem trænere besøgte venskabsklubben Altona 93 i Hamborg. Foto: Nina Lyng

22 fodboldpiger fra FIF og Ålholm og fem trænere besøgte venskabsklubben Altona 93 i Hamborg. Foto: Nina Lyng

U12-piger fra Hillerød besøgte venskabsklub i Hamborg

fodbold 22 forventningsfulde U12-piger fra FIF og Ålholm, fem trænere, der formentlig var lige så forventningsfulde, og et par forældre tog fredag den 29. marts af sted for at besøge venskabsklubben Altona 93 i Hamborg i Tyskland.

I Hamborg blev pigerne indlogeret på et hotel, og resten af fredagen bød på træning på Altonas nye udendørsanlæg efterfulgt af pizza i klubhuset. Der var også fællesaktiviteter på tværs af klubberne, og det gav anledning til et skønt miks af fagter, dansk, tysk, engelsk og ikke mindst højlydte grin.

Se flere billeder fra fodboldpigernes tur i galleriet nederst i artiklen...

Lørdag spillede pigerne turnering mod Altona og Hamburger Sports Verein (HSV). Hillerøds piger var delt i to lige stærke hold. Flere forældre havde taget turen fra Danmark for at overvære turneringen, og de blev forkælet med god fodbold i strålende solskin.

Pigerne kæmpede bravt, og især 10-års fødselaren Thea P. sprudlede med spektakulære mål. Hillerøds piger endte fortjent som nummer 1 og 2, og resultaterne vidner om frugten af det fællesskab og samarbejde, der blev etableret mellem FIF og Ålholm i 2017.

Søndag havde værterne fra Altona arrangeret en sejltur i havneområdet på Elben med stop på Landungsbrücke og is ved Elbphilharmonie.

Søndag aften klokken 22 ankom de trætte piger med S-toget til Hillerød Station med kufferterne fulde af slik og en masse gode oplevelser.

mw

Publiceret 04 April 2019 15:00