Der blev svedt igennem på kondicyklerne - til gavn for Nordsjælland Håndbold: Foto: Jan Stephan

Der blev svedt igennem på kondicyklerne - til gavn for Nordsjælland Håndbold: Foto: Jan Stephan

Kilometerjagten satte rekord

Kondicyklister skabte stort overskud til Nordsjælland

Af
Niels Idskov

Hele 13 hold stillede op til dette års udgave af Kilometerjagten i FrederiksborgCentret. Det skete som sædvanlig som optakt til en hjemmekamp for Nordsjælland Håndbold, og denne gang blev det til rekord, idet cyklisterne scorede hele 534.000 kroner til klubben. Dermed blev det hidtil bedste resultat på 470.000 kroner fra sidste år overgået.

"Det er meget tilfredsstillende," siger Henrik Parbst, der er salgschef i FrederiksborgCentret.

Også rekord af VIP-gæster

Kilometerjagten blev for første gang kørt i 2008, og den går i al sin enkelhed ud på at en række partnere stiller med op et cykelhold - hver med fire kørere. På kondicykler skal der køres så mange kilometer ind som muligt på halvanden time. Anpartshaverne på cykelholdene kan vælge at give et fast beløb - minimum 3.000 kroner per anpart eller lave en aftale om et fast beløb per kørt kilometer.

Tilmelding på de 13 hold var rekord, og holdenes ejere havde på forhånd solgt anparter i deres hold – og det omsættes til kroner.

I alt var der til VIP-arrangementet forud for ligakampen mod Ribe/Esbjerg hele 144 gæster. Også det var rekord, og det fortæller historien om fortsat stor lokal opbakning bag Nordsjælland Håndbold.

1. præmien gik til HHM A/S/Bygma fra Hillerød for flest cyklede kilometer, 80,1 kilometer, og 1. præmien for at have kørt flest penge ind på 90 minutter delte HHM A/S/Bygma og Nordtag A/S fra Græsted, idet begge kørte 80.000 kroner ind.

Publiceret 06 March 2019 07:00