Nordsjælland Håndbold var ovenpå mod Sønderjyske. Foto: Jan Stephan

Nordsjælland Håndbold var ovenpå mod Sønderjyske. Foto: Jan Stephan

Fremgang og ny sejr

Nordsjælland Håndbold vandt for første gang i 10 år hjemme over Sønderjyske

Af
Niels Idskov

HÅNDBOLD Først gik det ud over Kolding, og sejren på 26-24 blev fulgt op af endnu en gevinst. Det blev til 33-30 over Sønderjyske, hvilket var den første sejr i 10 år hjemme mod den klub. Med andre ord: Nordsjælland Håndbold har hentet fire point i to kampe efter vinterpausen og synes på vej væk fra bundzonen. Der er dog stadig fem point op til en plads i mesterskabsslutspillet, men omvendt kun fire point ned til TMS Ringsted på sidstepladsen, der medfører direkte nedrykning.

Topscorer Johan Meklenborg kom med en forklaring til TV2 efter kampen: "Vi har lagt os selv i en situation, hvor vi har brug for point hver gang. Vi spiller bedre end i efteråret, og så er vi blevet bedre i slutfasen."

Nordsjælland var kun bagud en enkelt gang i Helsingehallen mod Sønderjyske, der fortsat ligger i top-8, mens NH omvendt befinder sig på den 10. plads, der medfører en plads i nedrykningsspillet. Seks kampe resterer, og de næste er på udebane. Mandag 18. februar i Skanderborg og mandag 25. februar hos TMS Ringsted. Især den sidstnævnte kamp er uhyre vigtig.

Publiceret 12 February 2019 15:09