Hillerød Ju-Jutsu stillede op med ni kæmpere. Pressefoto

Hillerød Ju-Jutsu stillede op med ni kæmpere. Pressefoto

Otte DM-medaljer til lokale kæmpere

Hillerød Ju-Jutsu løb med otte medaljer ved DM

Igen i år markerede Hillerød Ju-Jutsu sig som en af Danmarks mest vindende klubber ved DM i Ribe, hvor det blev til ikke mindre end otte medaljer nemlig fem i guld og tre i sølv.

Hillerød Ju-Jutsu stillede op med 9 kæmpere. En af dem var Sandra Mia Jensen. Trods sine blot 14 år har hun en ret imponerende medaljehøst, der tæller såvel danske som internationale medaljer – hovedparten endda af guld. Og dette års DM blev ingen undtagelse. Her valgte Sandra på knap 55 kg nemlig at stille op i hele to kategorier, som hun begge vandt.

Rebekka Dahl måtte på grund af mangel på modstandere kaste sig over modstandere af den mere tunge slags. Hun blev rykket hele to vægtklasser op og stod over for de to stærke modstandere. Trods den store vægtforskel lykkedes det Rebekka at køre sejrene hjem, og hun kan nu kalde sig Danmarksmester i -70 kg trods sine blot 53 kg.

For ungdomskæmperen August Ismiris var dette års DM det første. Det ville man dog aldrig have gættet på, for han kæmpede som en garvet rotte og snuppede endnu en guldmedalje til Hillerød, skriver Hillerød Ju-Jutsu i en pressemeddelelse.

Trods sine blot 14 år vandt Sandra Mia Jensen to gange DM-guld ved DM i Ju-Jutsu. Pressefoto

Trods sine blot 14 år vandt Sandra Mia Jensen to gange DM-guld ved DM i Ju-Jutsu. Pressefoto

Også den erfarne Hillerødkæmper, Joachim Rasmussen, stod øverst på podiet og kan kalde sig for Danmarksmester i Ju-Jitsu.

Men de nye danmarksmestre var ikke de eneste, der gjorde det godt ved dette års DM. Sille Nielsen, Lucas Andersen og Mikkel Kailow kom alle tre hjem med sølv, og selvom det ikke blev til metal i år, kæmpede også Jonathan Andersen og Stefan Mollerup flot, skriver Hillerød Ju-Jutsu.

Publiceret 05 February 2019 16:00