Kasper Jørgensen har forlænget aftalen med Hillerød Fodbold frem til sommeren 2021. Arkivfoto

Kasper Jørgensen har forlænget aftalen med Hillerød Fodbold frem til sommeren 2021. Arkivfoto

Hillerød fodbold forlænger aftale med cheftræner

Hillerød Fodbold har forlænget aftalen med cheftræner Kasper Jørgensen frem til sommeren 2021. Og det er en forlængelse, der vækker stor begejstring hos sportschef Jackie Rasmussen.

"Det har været en topprioritet for mig at få forlænget med Kasper – han har været en del af klubben i mange år efterhånden, og han er den rigtige mand til at sikre vores videre rejse. Kasper har været med til at bygge fundamentet i den succes, vi har haft i Hillerød Fodbold, og det er vigtigt for klubben, at vi bygger videre på de gode ting som holdet har gang i nu," siger Jackie Rasmussen på klubbens hjemmeside.

Kasper Jørgensen kom ind som assistenttræner på 1. holdet, og sammen med Tommy Schram fik de holdet op igennem rækkerne. Kasper Jørgensen var en tur forbi klubbens 2. hold som cheftræner, som han rykkede op. Da Tommy Schram stoppede, overtog Kasper Jørgensen holdet og har siden efteråret 2017 været cheftræner på klubbens flagskib.

"Kasper har en meget klar filosofi omkring, hvordan holdet skal spille – og jeg kan se, hvordan holdet kamp for kamp rykker sig. Kasper har en stor andel i den succes som holdet har, og jeg er sikker på, at vi kan bygge mere på. Kasper og jeg taler meget om, hvordan vi skal udvikle holdet til det næste niveau, og med de midler, vi som klub har. Jeg glæder mig rigtig meget over, at Kasper har takket ja til at blive hos os. Han er en ung træner, som mange klubber holder øje med – så det, at han vælger at forlænge med Hillerød Fodbold, betyder, at han tror på det projekt, vi har gang i og viser også de følelser, han har for den her klub," siger Jackie Rasmussen på hjemmesiden.

mw

Publiceret 25 January 2019 15:17