Mike Jensen stopper i Nordsjælland Håndbold. Han skal spille en en tysk klub, men han vil dog endnu ikke afsløre hvilken. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Mike Jensen stopper i Nordsjælland Håndbold. Han skal spille en en tysk klub, men han vil dog endnu ikke afsløre hvilken. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Håndbold: Målmand forlader Nordsjælland til fordel for tysk klub

Mike Jensen skal spille i en af verdens bedste ligaer

sport Nordsjælland Håndbolds målmand Mike Jensen starter den 1. juli i den tyske bundesliga.

Det oplyser Nordsjælland Håndbold i en pressemeddelelse.

"Det er flot gået af Mike, at komme til en af verdens bedste ligaer, og selv om Nordsjælland Håndbold gerne havde set Mike fortsætte, så ønsker vi et stort tillykke med kontrakten," siger cheftræner Ian Marko Fog.

"Han (Mike Jensen, red.) havde stor andel i kvalifikationen til slutspillet sidste år. Hans hjernerystelse satte ham igen lidt tilbage, men på trods af en sen opstart er han landet på et stabilt niveau. Jeg mener stadig, han har et meget stort potentiale. Vi i Nordsjælland er stolte af han nu er kommet så langt i sin udvikling, at han skal være professionel i Tyskland. Det viser vi er en klub, hvor talenter bliver løftet til et nyt niveau. Vi ønsker ham held og lykke med sin videre karriere," siger Ian Marko Fog.

"Jeg vil starte med at sige tusind tak til klubben for tre meget læringsrige år, hvor jeg har kunne udvikle mine målmands evner. Dette gør nu, at jeg føler mig klar til nye og større udfordringer. Jeg føler, at det er nu i min karriere, jeg skal prøve udlandet og stå mere på egne ben. Jeg har nydt at spille i Nordsjælland Håndbold, både på og ikke mindst uden for banen. Folkene omkring holdet og klubben gør et kæmpe stykke arbejde, og det er selvfølgelig med til, at jeg vil gøre alt den sidste halvdel af sæsonen, for at klubben fortsat er at finde i den bedste række i Danmark", siger Mike Jensen i pressemeddelelsen.

Mike Jensen har endnu ikke sat navn på sin nye tyske arbejdsgiver.

mw

Publiceret 16 January 2019 17:30