Allan Mahfoud skal bokse mod spanieren John Dickson. Pressefoto

Allan Mahfoud skal bokse mod spanieren John Dickson. Pressefoto

Hillerød-bokser møder ubesejret spanier

Allan Mahfoud fra Hillerød skal i kamp mod ubesejret bokser fra Spanien 18. januar

boksning Hillerødbokseren Allan Mahfoud skal også i kamp Danish Fight Nights bokse-galla i Nykøbing Falster 18. januar. Her skal han møde den ubesejrede 24-årige spanske bokser John Dickson fra Las Palmas på Gran Canaria.

Det bliver ifølge arrangørerne "en spændende konfrontation mellem to ubesejrede og fremadstormende stortalenter fra henholdsvis Danmark og Spanien".

Allan Mahfoud, som er lillebror til Sarah Mahfoud, glæder sig til udfordringen:

”Det er en meget stor opgave, men jeg er klar. Jeg er glad for, at jeg får så stor en kamp så tidligt i karrieren, for jeg vil gerne vise, at jeg er den bedste. Hvis man vil være den bedste, skal man være klar til at møde hvem som helst. Jeg stoler på mig selv,” udtaler han i en pressemeddelelse.

Seks kampe, seks sejre

John Dickson Williams Sonde med tilnavnet ”The Shadow” (Skyggen) har en rekordliste på seks kampe og seks sejre. Han begyndte at bokse som 19-årig og opnåede på rekordtid særdeles flotte resultater som amatør med 32 sejre og kun syv nederlag. I 2016 vandt han således det spanske mesterskab for amatørboksere i 69-kilo-klassen, inden han kort efter skiftede over til professionel boksning med de længere kampe og tyndere boksehandsker.

25-årige Allan Mahfoud har vundet sine første to professionelle kampe og har både EM- og VM-deltagelse på CV’et som amatør. Han mener selv, at han har opskriften på, hvordan John Dickson, som han har set på video, skal besejres:

”John Dickson har en fed boksestil. Han er hurtig og bevæger sig godt og skifter ofte benstilling i sine kampe. Jeg bevæger mig også meget i ringen, men i denne kamp skal jeg sandsynligvis gå helt tæt på ham og lægge et hårdt pres, så han forhåbentligt knækker i de senere omgange. Jeg må ikke være for afventende, for så kommer det til at foregå på hans præmisser. Han skal ikke have love til at lave sine smarte tricks mod mig,” udtaler Allan Mahfoud.

Allan Mahfoud vil med en sejr kunne kvalificere sig til at bokse om junior-VM-titlerne i vægtklasserne fra weltervægt til mellemvægt, fordi der vil være tale om en ret markant sejr.

Allan Mahfoud, som bor i Hillerød, trænes af Steen F. Sørensen og Mads Sørensen.

Mdt

Publiceret 04 January 2019 04:00