Se billeder:

Sarah Mahfoud uddelte øretæver

28-årige Sarah Mahfoud fra Hillerød Sports Klub boksede sin bedste kamp som professionel og stoppede 20-årige Nana Chakvashvili i 4. omgang

Af
Af Claus Beyer

”Efter godt et halvt minut følte jeg mig sikker på, at jeg ville vinde kampen. Da havde jeg fundet ud af hvordan hun slog og at hun selv blev stående med hovedet – hun flyttede sig ikke. Det var utroligt hvad hun kunne modstå, jeg ville rigtig gerne have haft hende ned. Men jeg synes det var en god kamp og at jeg gjorde det rigtige. Alt gik som vi havde planlagt og min slag og timing var på plads,” sagde et meget tilfreds Sarah Mahfoud i omklædningsrummet efter kampen mod den tapre georgiske Nana Chakvashvili. Den georgiske bosker blev stoppet af sin træner efter 47 sekunder i 4. omgang, hvor han kastede håndklædet i ringen.
Dermed vandt Sarah Mahfoud på TKO og efter kampen var der også stor ros fra den tidligere professionelle europamester i fluevægt og nu formand for Dansk Professionel Bokseforbund, Jesper D. Jensen. Han stoppede Sarah Mahfoud på vej til omklædningsrummet.
”Det var absolut din bedste kamp indtil nu som professionel. Du misser stort set ikke et slag igennem hele kampen, det var en rigtig flot kamp,” sagde han til Sarah Mahfoud, der blev meget glad for de rosende ord fra formanden.
”Det er dejligt at høre det fra Jesper. Jeg synes også det gik rigtig godt. Jeg var klar og fokuseret, da jeg gik i ringen. Og så er det dejligt at se, at de ting vi har arbejdet med op til denne kamp lykkes og fungerer perfekt. Min lillebror Allan har stor andel i denne sejr, da vi har sparret sammen op til denne kamp. Det har han altså gjort godt,” sagde en lykkelig Sarah, og der var også rosende ord fra træner Steen F. Sørensen.
”Sarah var meget nærværende under hele kampen og hun var helt til stede i ringhjørnet mellem omgangene og det betyder sindssygt meget. Samtidig så fik hun gang i de ting vi har gået og trænet i, blandt andet de dybe stød, så jeg er meget tilfreds med Sarahs indsats i dag og det var helt klart hendes bedste indtil nu.
Men Sarah er slet ikke tilfreds endnu, der er ny mål der skal i hus og ambitionerne er på plads.
”Jeg glæder mig over, at jeg fortsætter den gode udvikling og det skal vi blive ved med. Der venter snart en ny kamp og det er kun sejre der tæller. Jeg håber og arbejder hårdt på, at det allerede i slutningen af året skal lykkes at få en titelkamp på plads – enten om europamesterskabet eller verdensmesterskabet. Jeg håber samtidig, at jeg ved at fortsætte min udvikling som professionel bokser og ved at fortsætte med at vinde, kan tiltrække nogle sponsorater der kan hjælpe mig med til kun at holde fokus på boksningen,” siger Sarah Mahfoud, der håber at hun igen i marts måned skal i ringen og hun slutter:
”Nu må vi se hvad Mogens Palle kan ryste ud af ærmet. Der plejer jo at gå op til to måneder mellem kampene og jeg er helt klar til at fortsætte træningen. Jeg regner med at skulle i ringen igen i marts.”
Sarah Mahfoud vandt dermed sin femte sejr ud af fem kampe som professionel bokser på bare 11 måneder.

En fokuseret Sarah på vej i ringen.

En fokuseret Sarah på vej i ringen.

Sarah fik sin femte sejr i træk som professionel bokser. Foto: Claus Beyer

Sarah fik sin femte sejr i træk som professionel bokser. Foto: Claus Beyer

Publiceret 06 January 2018 15:00