Nordsjællands Andreas Nielsen i aktion mod HC Midtjylland. Foto: Claus Beyer

Nordsjællands Andreas Nielsen i aktion mod HC Midtjylland. Foto: Claus Beyer

Cheftræner Ian Marko Fog:

”Spillerne fortjener stor ros”

Nordsjælland sikrede sig det ene point mod HC Midtjylland

Af
Af Claus Beyer

Nordsjælland var i front i 53 minutter af kampen mod det stærke mandskab fra HC Midtjylland. Nordsjælland bagspiller, Nicolai Pedersen, bragte Nordsjælland foran med 28-25, da der manglede syv minutter, men alligevel lykkedes det gæsterne at udligne til 29-29 og kort efter at bringe sig i front for første gang i kampen ved stillingen 29-30. Dermed blev det en spændende og intens afslutning, hvor det helt fortjent lykkedes Nordsjællands stærke stregspiller, Dan Beck-Hansen, at sikre Nordsjælland det ene point med kampens sidste scoring, til 30-30.
Nordsjælland leverede en flot holdindsats, og det var en fornøjelse at se holdet, og den måde de agerede på, da de blev presset i kampens sidste minutter. Derfor var det også en glad cheftræner der efter kampen sagde:
”Det var en flot kamp og spillerne fortjener stor ros. Ingen havde på forhånd troet vi skulle have point mod HC Midtjylland. Med lidt mere rutine, så havde vi hevet sejren hjem. Lige nu skal vi selvfølgelig være ærgerlig over, at vi ikke kørte sejren i hus, og så skal vi samtidig på den anden side være stolte over, at vi formår at komme igen efter at være kommet bagud.”
”Jeg vil gerne fremhæve Nicolai Pedersen, der scorede ikke mindre end 10 mål. Men også Mike Jensen der stod en fantastisk første halvleg og så unge Carl-Emil Haunstrup på højre fløj. Det er stærkt at komme fra kvalrækken i Helsinge til liga-håndbolden og så gøre det så flot, som han gjorde det i dag. Det er fedt og jeg er stolt på hans vegne,” sluttede Ian Marko Fog.

Håndbold-ligaen, herrer
Nordsjælland Håndbold – HC Midtjylland 30-30 (14-13)
Nordsjælland: Nicolai Pedersen 10, Jesper Dahl 5, Carl-Emil Haunstrup 4, Dan Beck Hansen 3, Lasse Uth 3, Andreas Nielsen 2, Johan Meklenborg 2 og Oliver Roepstroff 1.
Tilskuere: 851

Publiceret 23 October 2017 09:00