Hillerøds Triple Team kan opleves i Tivoli den 25. juni.

Hillerøds Triple Team kan opleves i Tivoli den 25. juni.

HGI Triple Team igen udtaget til opvisning i Tivoli

Af
Af Claus Beyer

Triple Team, fra HGI Gymnastik og Trampolin er blandt de fem hold, fra hele Danmark, som er blevet valgt som vindere, af GymDanmarks konkurrence om en opvisning i Tivoli, søndag den 25. juni. Holdene skal repræsentere 'Gymnastik for Alle'.
Det er tredje år i træk, at Triple Team leverer en opvisning, med så højt niveau, at de kommer med til GymDanmarks store gymnastikshow i Tivoli, med hold fra hele Danmark.
For at kunne nå det høje niveau, som det kræver at vinde denne konkurrence, har Triple Team trænet hårdt for at kunne stille med en flot opvisning og har bl.a. været på flere træningsweekender i springcenter, i løbet af denne sæson. Dette har givet gymnasterne mulighed for at kunne udvikle deres spring endnu mere, end de ville have kunnet hjemme i gymnastiksalen. Forrige weekend var Triple Team i springcenter i Gørlev og her havde andre gymnaster fra foreningen med højt niveau også mulighed for at deltage.
I den kommende sæson har foreningen hele tre udtaget hold, som alle har planer om at deltage i diverse opvisninger i sæson 2017/18 og de har netop været igennem en udtagelsesproces for at udtage næste sæsons gymnaster.
Næste sæson byder på en masse opvisninger, hvor de mange gymnaster på Triple Team skal repræsentere Hillerød – afslutningsvis i sommeren 2018, hvor det er planen at skulle opvise i Riccione, Italien, sammen med 5.000 andre gymnaster fra hele verden. Det er anden gang at Triple Team tager til Italien, for at repræsentere HGI og Hillerød og vise deres flotte opvisning frem.

Publiceret 12 June 2017 14:00