Idrætsforeningen Skjold Skævinge indstillet til Kulturministeriets Idrætspris

Den 1. december skal Idrætsforeningen Skjold Skævinge ind til Kulturministeriet, hvor vinderen afsløres

Af
Af Claus Beyer

Idrætsforeningen Skjold Skævinge er igen blevet indstillet af DGI til Kulturministerens Idrætspris med begrundelse i Klub Frivillig.
”Dette er endnu et stort klap på skulderen til alle der har arbejdet på projektet på tværs af foreningerne og til de mange frivillige der gang på gang deltager for at løfte i flok. Stor tak og tillykke til alle der har ydet en indsats;” lyder det fra en stolte formand af Idrætsforeningen Skjold Skævinge.
I begrundelsen for indstillingen lyder det blandt andet:
Rekruttering af frivillige er en stor udfordring for mange foreninger. IF Skjold-Skævinge har fundet et svar på denne udfordring. De har oprettet en klub i klubben – Klub Frivillig. Den er åben for alle i lokalsamfundet. Man kan melde sig med telefonnummer og mailadresse, hvis man har lyst til at give en hånd med til store eller små opgaver, som man fra gang til gang kan melde sig til og fra. Klubben har rekrutteret 220 nye frivillige. Før havde klubben en fast stab på 14-15 frivillige.
Klub Frivillig er blevet en platform for ideer, fællesskab og fundraising. Idéen har spredt sig til ganske mange idrætsforeninger.

Publiceret 23 November 2015 15:00