Det blev en tæt kamp som Uvelse Undertakers afgjorde i det døende minut.

Det blev en tæt kamp som Uvelse Undertakers afgjorde i det døende minut.

Uvelse Undertakers sejrede i tæt show-kamp

Efter en spændende kamp og hæsblæsende afslutning kunne Uvelses bedste floorballhold nyde sejren over Herlev Hotboys, da Basse Nielsen satte sejrsmålet ind i de døende sekunder til resultatet 8-7

Af
Jesper Frank Christensen

Floorball Fredag aften indledte Uvelse Undertakers den nye sæson med en show-kamp som en del af Uvelse Byfest. Særlig indbudt var et af Danmarks mest berømte mandskaber, Herlev Hotboys også kaldet Danmarks hotteste floorballhold, og de to hold leverede en yderst medlevende og intens show-kamp til stor glæde for de mange tilskuere. Herlev Hotboys lagde bedst fra start, og Uvelse måtte adskillelige gange se gæsterne bringe sig i front, men hver gang kom hjemmeholdet stærkt tilbage i kampen. Basse Nielsen, Casper Merrild og Martin Jensen fik alle sendt den lille plastikkugle i kassen undervejs i det hektiske opgør, og med blot to minutter tilbage af kampen satte Carsten Bjerregaard sin fjerde scoring til stillingen 7-6 til hjemmeholdet.

Forløsende afslutning

Fra begejstring til skuffelse var der dog ikke langt, da Herlevs bedste på dagen, Tinus Byrgesen med sit tredje mål udlignede til 7-7 med under et minut tilbage. Men Uvelse var indstillet på at hive sejren hjem, og forløsningen var enorm, da Basse Nielsen med sit andet mål sikrede hjemmeholdet sejren kort før slutsignalet. ”Vi viser fantastisk moral og kommer tilbage i flere omgange. Uvelse Undertakers har på kort tid gjort sig bemærket i den danske floorballverden med gode resultater i en række Grand Prix turneringer, og sidste sæson blev det til oprykning i klubbens første sæson i Danmarksturneringen. Således er holdet klar til en sæson med deltagelse 2. division samt pokalturneringen, men den resultatmæssige succes har dog ikke helt givet sig til udtryk i medlemsfremgang, som man kunne håbe.

På torsdag venter sæsonens første store udfordring når Glostrup Goblins kommer på besøg i året pokalturnering.

På torsdag venter sæsonens første store udfordring når Glostrup Goblins kommer på besøg i året pokalturnering.

Søger nye spillere

”Det er altid svært for små klubber som vores at tiltrække og fastholde spillere, men vi gør meget for at øge vores medlemstal. Vi vil rigtig gerne have nogle af de mange floorballspillere, bosat i Nordsjælland til at vælge vores klub, ligesom vi naturligvis gerne ser nye spillere starte op hos os. Alle spillere er velkomne og vi har hold for alle ambitionsniveauer” siger formand i Uvelse Undertakers, Ronni Gunnarsen henviser interesserede til klubbens hjemmeside www.fcundertaker.dk. Sæsonens første store udfordring for Uvelse-mandskabet er på torsdag, når man hjemme tager imod 1. divisionsholdet Glostrup Goblins i årets pokalturnering. Kampen afvikles i Uvelse Fritidscenter med face-off klokken 20.15, og der er som altid gratis entre til Undertakers kampe.

Det er svært for en lille klub af tiltrække og fastholde spillere.

Det er svært for en lille klub af tiltrække og fastholde spillere.

Publiceret 16 August 2010 07:30