SPORT

700 cykelryttere dystede i Grib Skov

cykelløb Det var et stærkt besat felt, der var tilmeldt Gribben-Gravel, som traditionen tro blev afholdt den sidste søndag i oktober. Grib Skov i flotte efterårsfarver lagde stier til løbet, som køres af cross/gravel- og MTB-ryttere i alle aldre.

Startfeltet i Alsønderup talte stærke ryttere som den danske H50 MTB verdensmester Jens Gorm Hansen, sidste års vinder Morten Vogt Laustsen, MTB-landsholdsrytterne Jonas Lindberg og Caroline Bohé og en hel del cross-ryttere fra det danske pro-kontinentale Riwal, som stillede til start sammen med omkring 700 motionsryttere fra København og Nordsjælland.

To klasser

Der kørtes i to klasser, MTB og cross/gravel, og i begge klasser var der to distancer, 40 eller 75 km.

Populært MTB-løb fylder 25 år

I den stærkt besatte cross/gravel-klasse vandt Morten Vogt Laustsen med fem sekunder til nr. 2, Andreas Stokbro. Suverænt hurtigst hos kvinderne var Caroline Bohé, som kom i mål sammen med de hurtigste herrer. Caroline Bohé har trådt pedalerne i CC Hillerød i sin barndom og trænet og inspireret mange unge i den lokale cykelklub. Caroline Bohé er på MTB-landsholdet ligesom Jonas Lindberg, som trods en punktering blev nr. 3 på lang cross.

Glad arrangør

Den lokale arrangør af løbet, CC Hillerød, er glad for, at deltagerantallet igen stiger, fortæller formand Erik Roesen Larsen i en pressemeddelelse:

"Den store interesse for cykling, og ikke mindst cross/gravel-cykling gør, at der kommer flere til vores løb. Den opadgående tendens skyldes helt sikkert, at vores løb er velegnet til de lette cross/gravel-cykler og kan køres af alle, uanset alder og køn. Ruten er hurtig uden mudder og tekniske passager og er attraktiv for både de hurtige og dem, der var ude for at nyde skoven".

Nyt cykelhold for 'mandfolk': "Hos os handler det hverken om at tabe sig eller tælle kalorier"

Næste arrangement fra klubbens side er cross-løb i Lynge Grusgrav søndag 24. november.

I vinterhalvåret arrangerer CC Hillerød cross- og gravel-træning for klubbens medlemmer hver søndag formiddag fra klubbens lokaler på Byskolen.

Mdt

Vil have international BMX-bane i Hillerød