Louise Colding Sørensens kritik bliver ikke besvaret fra E.ON Varmes direktør.

Louise Colding Sørensens kritik bliver ikke besvaret fra E.ON Varmes direktør.

Varmedirektør:

Ingen kommentarer til bestyrelsesmedlem

Direktør i E.ON Varme Henrik Rasmussen vil ikke kommentere det nu tidligere bestyrelsesmedlem Louise Colding Sørensens udfald mod selskabet

Af
Jens Berg Thomsen

Da E.ON sidst i juni fik Energitilsynets afgørelse imod sig, var selskabets første reaktion, at man ville anke. Det fik det nu tidligere bestyrelsesmedlem i E.ON Varme og byrådsmedlem i Hillerød Louise Colding Sørensen til at reagere.
"Jeg håber, at afgørelsen får E.ON til at se indad," sagde hun.
Direktør i E.ON Varme Henrik Rasmussen vil imidlertid ikke kommentere på kritikken.
"Hvad bestyrelsesmedlemmerne siger offentligt, vil jeg ikke kommentere," siger han til Hillerød Posten.
Louise Colding Sørensen afløste sin partifælle Jesper Skovdal i bestyrelsen som politisk udpeget repræsentant for forbrugerne. E.ON leverer ejer og driver fjernvarmeværkerne i Gørløse og Skævinge med nogle af landets allerhøjeste priser. Ifølge afgørelsen fra Energitilsynet har priserne været mellem tre og syv procent for høje. E.ON leverer varme i alt ni steder i Danmark.

Publiceret 07 July 2012 09:30

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr