Jens Waarst-Rasmussen og Peter von der Hude i den nye håndværkerbutik på Industrivænget. Pressefoto

Jens Waarst-Rasmussen og Peter von der Hude i den nye håndværkerbutik på Industrivænget. Pressefoto

Byggeboom i Hillerød: Ny håndværkerbutik åbnet i industrikvarteret

Lemvigh-Müller har åbnet en ny håndværkerbutik på Industrivænget 2

erhverv Hillerød er ramt af vokseværk og et decideret byggeboom. Og når der skal bygges meget, så er der også behov for skruer, søm og værktøj.

Og nu har de mange håndværkere, der arbejder i Hillerød i disse år, fået en ny butik, hvor de kan forsyne med med friske leverancer.

Det er Lemvigh-Müller, der - efter mange år på Milnersvej - har flyttet sin håndværkerbutik til Industrivænget 2 og har opgraderet butikken med et helt nyt look og koncept.

”Det er Lemvigh-Müllers første flagskibsbutik, men det er først og fremmest kundernes butik, for det nye koncept er udviklet i dialog med de el- og vvs-installatører, der handler hos os. Vi skal være så relevante, som overhovedet muligt for vores lokale håndværkerkunder, og det sikrer vi ved at inddrage dem og lytte til deres ønsker," siger Peter von der Hude, der salgsdirektør for Lemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker, i en pressemeddelelse.

Nemt og hurtigt

Håndværkerkundernes ønsker til butikken har været styrende for både beliggenhed og indretning.

”Effektivitet er et nøgleord for håndværkere – det skal være hurtigt og nemt at få de varer, der er brug for. Derfor har vi i indretningen arbejdet med at skabe en visuelt overskuelig butik, hvor det er nemt at navigere rundt ved hjælp af produktbilleder på bagvæggene og farvekoder på varereolerne. Med en beliggenhed ud til Herredsvejen, er det også meget nemt at komme til og fra butikken," forklarer Peter von der Hude og fortæller, at lejemålet på Industrivænget 2 har fået nye facader og snart får ny asfalt, så lokalområdet får også et løft.

Den nye håndværkerbutik holder åbningsfest fra den 3. til den 5. december. Pressefoto

Den nye håndværkerbutik holder åbningsfest fra den 3. til den 5. december. Pressefoto

Gang i byggeriet

Jens Waarst-Rasmussen, der er chef for butikken i Hillerød, har store forventninger til den nye flagskibsbutik, som ikke bare er skabt med udgangspunkt i håndværkerkundernes ønsker, men også behovet i Hillerød, der oplever et byggeboom med blandt andet et nyt sygehus og de to nye bydele, Favrholm og Frederiksbro.

”Der er gang i byggeriet i byen, så der er efterspørgsel på materialer, og det kan vi godt mærke. Derfor har vi udvidet sortimentet i den nye butik med 3.000 varenumre, så der nu er mere end 11.000 varenumre indenfor el, vvs og værktøj på hylderne. Herudover har vi udvidet åbningstiden med en time dagligt og er klar fra kl. 6 om morgenen”, siger Jens Waarst-Rasmussen.

Han fortæller, at det også er muligt at bestille ekspreslevering af alle butikkens varenumre og få varerne leveret indenfor en time for 99 kr. i hele Nordsjælland. Butikkens kunder kommer dels fra Hillerød, dels de omkringliggende kommuner Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Helsingør.

Den nye håndværkerbutik holder åbningsfest i tre dage fra den 3. til den 5. december.

Publiceret 03 December 2019 14:00