Alle, det deltager i afstemningen om byens flotteste julevindue, er med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Hillerød Shopping. Modelfoto

Alle, det deltager i afstemningen om byens flotteste julevindue, er med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Hillerød Shopping. Modelfoto Ekaterina Pokrovsky - stock.adob

Afstemning: Hvilken butik har byens flotteste julevindue?

Hillerød Posten og Hillerød.nu er gået på jagt efter byens flotteste julevindue – men vi har brug for din hjælp

Af
Martin Warming

Mange af Hillerøds butikker har pyntet deres vinduer flot og festligt op her til jul.

Men hvilken butik har egentlig det flotteste julevindue?

Hillerød Posten og Hillerød.nu er gået på jagt efter den butik, der har det flotteste julevindue, men vi har brug for din hjælp, kære læser. Vi håber derfor, at I har lyst til at hjælpe os med at finde frem til byens flotteste julevindue.

Du kan deltage i afstemningen her

"Der er heldigvis rigtig mange af butikkerne i Hillerød, der gør meget ud af at julepynte deres butikker og vinduer, men der er jo altid nogle, der gør lidt mere ud af det end andre, og dem vil vi godt være med til at hylde. Vi håber derfor, at læserne er med på vores lille julespøg og har lyst til at hjælpe os med at finde byens flotteste julevindue," fortæller Peter Buhl Thomsen, der er markedschef på Hillerød Posten.

Du kan afgive din stemme på Hillerød Postens hjemmeside, www.hip.dk. Alle, der deltager i afstemningen, er med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Hillerød Shopping, og butikken med det flotteste julevindue får overrakt et flot diplom.

Du kan deltage i afstemningen frem til fredag den 13. december, og vinderbutikken og vinderen af gavekortet offentliggøres i Hillerød Posten tirsdag den 17. december.

Du kan deltage i afstemningen her

Publiceret 03 December 2019 11:00