Byggeriet af den nye jem & fix-butik på Egespurs Alle er i fuld gang. Foto: Martin Warming

Byggeriet af den nye jem & fix-butik på Egespurs Alle er i fuld gang. Foto: Martin Warming

Jem & fix flytter fra Industrivænget

Den nye butik bliver større end den gamle og får blandt andet - som noget nyt i jem & fix i Hillerød - en drive in

Af
Martin Warming

erhverv Den lokale jem & fix-butik flytter fra Industrivænget til Egespurs Alle og bliver altså nabo til blandt andet Plantorama.

Butikken på Industrivænget har nemlig en gammel indretning, fortæller Casper Porse Bundgaard-Laursen, der er indkøbs- & logistikchef i jem & fix A/S

"Den nye placering på Egespurs Alle giver os vi mulighed for at lave en lang række forbedringer, som kommer vores medarbejdere og kunder til gode. Vi får blandt andet et markant større p-areal, bedre tilkørselsforhold og en større og mere overskuelig butik. Derudover får butikken en drive in som noget helt nyt i jem & fix i Hillerød," siger han til Hillerød Posten.

Den nye butik på Egespurs Alle bliver på cirka 1.200 kvadratmeter, hvilket er cirka 20 procent større end den 'gamle' butik på Industrivænget, og dertil kommer der også et udendørs salgsareal på cirka 2.000 kvadratmeter med drive in.

Der er fuld gang i byggeriet af den nye butik på Egespurs Alle, og hvis alt går som planlagt, så åbner den i løbet af foråret eller sommeren til næste år, fortæller Casper Porse Bundgaard-Laursen, der ser frem til åbningen.

"Vi får en større og mere overskuelig butik, og vi glæder os til at byde kunderne indenfor," siger han.

Jem & fix-butikken på Industrivænget åbnede den 24. februar 2004 - for altså knap 15 år siden.

Publiceret 20 November 2019 06:00