Medarbejderne fra DEFAS, der i øjeblikket er i gang med at anlægge cykelsti på begge side af Holmegårdsvej, var forleden inviteret på ros- og kagebord. Foto: Martin Warming

Medarbejderne fra DEFAS, der i øjeblikket er i gang med at anlægge cykelsti på begge side af Holmegårdsvej, var forleden inviteret på ros- og kagebord. Foto: Martin Warming

Kamilla lavede kagebord til vejarbejdere: "De fortjener at få noget ros"

"Jeg synes, vi skal blive bedre til at rose hinanden," siger Kamilla Jensen, der forleden inviterede vejarbejderne på Holmegårdsvej på 'ros- og kagebord'

Af
Martin Warming

tak Det er ikke nødvendigvis hver dag, man får ros for sit arbejde. Og da slet ikke, hvis man arbejder med noget, der gør livet lidt besværligt for andre.

På Holmegårdsvej har medarbejdere fra entreprenørfirmaet DEFAS de sidste par måneder været i gang med at bygge en cykelsti, og det er ikke kun til besvær for bilister, cyklister og gående på vejen, men i den grad også for beboerne, der blandt andet ikke har kunnet bruge deres indkørsler og har måttet leve med støj og byggerod.

Men medarbejderne fra DEFAS har gjort det til UG med kryds og slange, mener Kamilla Jensen, der bor på Holmegårdsvej, og hun havde derfor inviteret vejarbejderne på 'ros- og kagebord' torsdag eftermiddag i sidste uge.

"Jeg synes, vi skal blive bedre til at rose hinanden i hverdagene og ikke kun fokusere på alt det negative. Jeg ved, at mange synes, det er irriterende, at der bliver arbejdet på vejen, men det er jo ikke deres (medarbejdernes, red.) skyld, og jeg synes virkelig, at de fortjener at få noget ros," siger Kamilla Nielsen.

"De er meget professionelle. De er gode til at informere os om, hvad de er i gang med, og hvad der skal ske det kommende stykke tid. De har helt styr på det og er flinke og meddelsomme, og det synes jeg, de skal have ros for," siger hun.

Kamilla Jensen diskede op med sodavand, øl, kage og alt muligt andet godt som tak for hjælpen til vejarbejderne. Foto: Matin Warming

Kamilla Jensen diskede op med sodavand, øl, kage og alt muligt andet godt som tak for hjælpen til vejarbejderne. Foto: Matin Warming

Også Kamilla Jensens far, Kim, der ejer det hus, som hun bor i, er imponeret over vejarbejdernes indsats.

"De arbejder målrettet og professionelt. Det hele står snorlige, og det ser så flot ud, og det er vigtigt for os at fortælle dem, at vi synes, at de gør et godt stykke arbejde," siger han.

Godt initiativ

Mads Larsen fra DEFAS, der er formand for vejarbejdet på Holmegårdsvej, er glad for, at det bliver sat pris på deres arbejde.

"Det er et rigtig godt initiativ. Det er jo sjældent, man bliver rost for sit arbejde, og da slet ikke, når man er til gene for trafikken, så det er dejligt, at der er nogle, der værdsætter vores arbejde. Det er da med til at gøre, at det er lidt sjovere at møde på arbejde," siger Mads Larsen, der samtidig har en bøn til bilister, der kører ad Holmegårdsvej, hvor fartgrænsen i øjeblikket er sat ned til 40 kilometer i timen på grund af vejarbejdet.

"Folk, der bor på vejen, er rigtig flinke og positive over for os. Men nogle af bilisterne er lidt utilfredse med, at vi generer dem, og det er ikke alle, der er lige gode til at overholde hastighedsgrænserne. Det er jo rigtig farligt for os, der går og arbejder på vejen, så det håber jeg, at man vil tænke over, når man kører her," siger Mads Larsen.

Medarbejderne fra DEFAS er lige blevet færdige med at anlægge cykelstien på den østlige side af Holmegårdsvej, og nu starter arbejdet med cykelstien på den vestlige side. Det arbejde forventes at være færdigt omkring april, hvis alt går efter planen.

"Det er jo sjældent, man bliver rost for sit arbejde, og da slet ikke, når man er til gene for trafikken," lyder det fra Mads Larsen, der er formand for vejarbejdet på Holmegårdsvej. Foto: Martin Warming

Publiceret 19 November 2019 05:00