Frederiksborg Autolakeri i Hillerød overtages af Byens Bilpleje. Pressefoto

Frederiksborg Autolakeri i Hillerød overtages af Byens Bilpleje. Pressefoto

Byens Bilpleje udvider med opkøb i Hillerød

Landets største bilplejekæde udvider med yderligere to autolak-værksteder på Sjælland, blandt andet i Hillerød

Erhverv Byens Bilpleje har netop overtaget Frederiksborg Autolakeri på Falkevej 23 i Hillerød samt et autolakværksted, som har stået tomt i en periode, i Gentofte. Det sker for at kunne servicere kunderne i bilbranchen endnu bedre, skriver Byens Bilpleje Sjælland i en pressemeddelelse.

"Begge værksteder ligger geografisk optimalt i forhold til at kunne levere hurtigt og effektivt i de nærområder, hvor vores kunder efterspørger det," siger partner i Byens Bilpleje Sjælland, Michael Nilsson.

Tidligere ejer fortsætter

Den tidligere ejer af Frederiksborg Autolakeri, Torben Riis, fortsætter som afdelingsleder for medarbejderne i Hillerød, og i Gentofte skal værkstedet etableres med nyt udstyr og mandskab hurtigst muligt.

"Vi er glade for, at medarbejderne i Hillerød har taget godt imod nyheden og har takket ja til at fortsætte i Byens Bilpleje-regi. Og med hensyn til det nye værksted i Gentofte regner jeg med, at vi kan nå op på fuldt tryk inden årsskiftet, siger Michael Nilsson.

33 afdelinger

Med opkøbet af de to nye værksteder i Hillerød og Gentofte er antallet af Byens Bilpleje afdelinger på Sjælland nu oppe på 33 afdelinger.

"Vi fortsætter med at udbygge strategisk og offensivt i Danmark, så vi kan servicere bilbranchen bedst muligt. Derfor kommer vi også til at foretage flere opkøb i nærmeste fremtid. Ikke mindst her på Sjælland, der er et vækstområde for Byens Bilpleje, og som vi derfor har store forventninger til," siger Michael Nilsson.

Publiceret 14 November 2019 15:00