Den lokale tennisklub har flyttet lidt rundt på sportslige og administrative jobs i klubben. Modelfoto

Den lokale tennisklub har flyttet lidt rundt på sportslige og administrative jobs i klubben. Modelfoto Akaberka - stock.adobe.com

Nye ansigter i tennisklubben

Hillerød Tennisklub ansætter klubchef og ny administrativ medarbejder

Af
Niels Idskov

Med afgangen i sommer af Kim Hansen, klubbens sportschef gennem mange år, har Hillerød Tennisklub været nødt til at flytte rundt på sportslige og administrative jobs i klubben.

Elitetræner Joachim Bengtsson, der har været i klubben i snart et par år, er udnævnt til cheftræner, og Christian Skov er nyansat som klubchef. Han får som sit særlige ansvarsområde bl.a. skoletennis, sommercamps, rekruttering af nye medlemmer, kommunikation med mere.

Tryg fremtid

På deltid er fra 1. november Helge Jakobsen ansat som administrativ medarbejder med særligt ansvar for udlejning af baner, medlemsadministration og opdatering af hjemmeside med mere.

Derudover er Behzad Samimi ny træner for begynder- og børnetræningen.

”På baggrund af nyansættelserne og på baggrund af det allerede velkendte personale, timetrænere og fastansatte medarbejdere ser vi trygt fremtiden i møde for Hillerød Tennisklub,” skriver formand Kurt Andersen i det seneste nyhedsbrev fra Hillerød Tennisklub.

Publiceret 13 November 2019 17:00