Countrybandet Greenstreet Country består af Carl Aage Bastian, Christina Kühnel og Hans Henriksen. Foto: Hans Henriksen

Countrybandet Greenstreet Country består af Carl Aage Bastian, Christina Kühnel og Hans Henriksen. Foto: Hans Henriksen

Grønnegadecentret har fået deres eget countryband

Countrytrio i Grønnegadecentret inviterer flere til at spille med i seniorernes fritidshjem

musik Grønnegadecentet har fået et nyt skud på aktivitetsstammen, nemlig countrybandet Greenstreet Country, som optrådte til mortens aften-arrangementet i seniorernes fritidscenter.

"Det, at der nu også er et countryband i Grønnegadecentret, indvarsler måske, at der er ved at ske et langsomt generationsskifte i centeret. Det næste bliver vel et rockorkester. Os, der er i 60'erne, er jo vokset op med the Beatles, Rolling Stones med flere," lyder det fra centret i en pressemeddelelse.

Trio vil gerne vokse

Greenstreet Country består af Carl Aage Bastian, Christina Kühnel og Hans Henriksen. Carl Aage og Hans mødte hinanden i forbindelse med Grønnegadecenterets revy og havde snakket om at starte et countryband. De kom i gang i det små efter revyen i 2019, og hurtigt kom der en sangerinde til.

De spiller nu enkle arrangementer med countrymusikken kernerepertoire.

"Det ville dog vær fint, hvis vi kunne blive nogle flere. Så en ekstra guitarist, en violinist eller en harmonikaspiller - ja, vi er åbne for lidt at hvert. Vi har dog fravalgt en egentlig trommeslager, idet vi prøver at holde lydniveauet nede," fortæller Carl Aage Bastian.

Mdt

Publiceret 12 November 2019 10:11