De to veninder Louise Hartmann og Mira Trolle slår sig sammen på ejendomsmæglerfronten.

De to veninder Louise Hartmann og Mira Trolle slår sig sammen på ejendomsmæglerfronten.

Ejendomsmæglere slår sig sammen

Ejendomsmæglerne Louise Hartmann og Mira Trolle slår sig sammen om tre Nybolig-forretninger i blandt andet Hillerød

erhverv Ejendomsmægler Louise Hartmann (tidligere Lillelund), der ejer tre Nybolig-forretninger i Hørsholm, Holte og Hillerød, går nu sammen sin sparringspartner gennem mange år, ejendomsmægler Mira Trolle, om at drive alle tre butikker – i Holte, Hørsholm og Hillerød.

Louise Hartmann og Mira Trolle har kendt hinanden privat i næsten 30 år, og de glæder sig til at tage hul på en fælles professionel fremtid.

"Det kan være en stor opgave at drive forretning alene. Derfor har jeg valgt at få en forretningspartner ind, som jeg kender og har tillid til. Sammen kan vi give forretningerne et ekstra boost og dermed styrke vores forretningsområder markant," udtaler Louise Hartmann i en pressemeddelelse.

Louise Hartmann har 30 års mæglererfaring, og Mira Trolle har en baggrund som ejendomsmægler og en årelang erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen – senest som partner hos Estate Media.

"Jeg ser virkelig frem til det nye samarbejde. Mira har været min sparringspartner i mange år, så parløbet føles som en naturlig udvikling, der giver os helt nye muligheder for overblik og udvikling både på butikkernes eksisterende og på nye områder," siger Louise Hartmann.

Satsning på projektboliger

Sammen vil Louise Hartmann og Mira Trolle især skrue op for satsningen på projektboliger bredt i Nordsjælland. Det er en mission, de allerede så småt har taget hul på med en fælles projektopgave med salget af bæredygtige boliger i Hørsholm.

Mira Trolle ser ifølge pressemeddelelsen et fantastisk potentiale i, at de to veninder nu slår sig sammen fagligt og forretningsmæssigt.

"Vi så mulighederne i den stærke profil, Louises tre butikker har, og i takt med udviklingen på området skal projektsalget fylde væsentligt mere, end det gør i dag," siger Mira Trolle.

Mdt

Publiceret 12 November 2019 10:00