Hent tips og tricks til livet med hund i Hillerøds nye arena Royal Stage på Milnersvej. Pressefoto

Hent tips og tricks til livet med hund i Hillerøds nye arena Royal Stage på Milnersvej. Pressefoto

Messe i Frederiksborgcentret: Få inspiration til sjovere hverdag med din hund

Kom til hundemessen 'Alt til Hund & ejer' i den nye arena i FrederiksborgCentret

Husdyr Hver fjerde danske familie - 450.000 - ejer hund, og dem er der 550.000 af i Danmark. Til hundeejere og potentielle hundeejere er der masser af inspiration at hente til en sjovere og bedre hverdag med hunden 16. og 17. november.

I denne weekend i november kan du opleve familiehundemessen 'Alt til Hund … & ejer', der løber af stablen i den nye arena Royal Stage i FrederiksborgCentret.

Blandt de flere end 50 udstillere er der to lokale. PitStop for Pets fra Hillerød viser udstyr og foder til hundens pleje og aktivering, og dyreadfærdsterapeut Rikke Laurent Lund Adamsen fra Dyrelykkegaard/Dyretrivsel.dk i Gørløse tilbyder træning på dyrenes præmisser og med dyretrivslen i højsædet.

Styrk partnerskabet

Udstillingen rummer også workshop, foredrag og konkurrencer, ikke mindst på specialeventet DogDays, hvor dygtige hundeeksperter og fagpersoner deler ud af deres store viden, der vil give inspiration og nye indsigter i, hvordan du styrker partnerskabet med din hund og sikrer dens fysiske, mentale og sociale trivsel gennem hele dens liv.

Og der vil være masser af inspiration og læring samt tips og tricks at hente i forhold til aktiviteter, træning, udstyr, foder og pleje for hunde i alle aldre. Der er også gratis hundeparkering.

Billetter kan købes ved indgangen eller på frederiksborgcentret.dk.

Kapp

Publiceret 11 November 2019 06:00