Politiet beslaglagde fredag eftermiddag 29 luksusbiler, der stor i en lade i Gørløse. Foto: Localeyes.dk

Politiet beslaglagde fredag eftermiddag 29 luksusbiler, der stor i en lade i Gørløse. Foto: Localeyes.dk

29 stjålne luksusbiler fundet i lade i Gørløse - nu er 31-årig mand fængslet i fire uger

Af
Martin Warming

En 31-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter at politiet i fredags beslaglagde 29 stjålne luksusbiler i en lade i Gørløse.

Den 31-årige mand er sigtet for tyveri af de mange luksusbiler og subsidiært for hæleri, og han blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby i lørdags.

Bilerne stod i en 600 kvadratmeter stor lade hos en jordbæravler i Gørløse. Den 31-årige mand har lejet laden, og jordbæravleren har derfor intet med sagen at gøre.

Jordbæravleren fortæller til Ekstra Bladet, at det kom som et chok for ham, da politiet pludselig troppede op på hans ejendom fredag eftermiddag.

Han fortæller, at lejeren var en "nydelig mand", som arbejdede som ingeniør i en kendt dansk virksomhed. Han havde ikke bemærket at så mange luksusbiler var kørt ind i laden, og derfor kom det som et chok for ham, da politiet foretog ransagningen, siger han til Ekstra Bladet.

Gårdejeren, der er jordbæravler, fortæller endvidere, at han troede, at ingeniøren var fritidsmekaniker, og at han havde bemærket, at mange mænd af anden etnisk herkomst end dansk kom i laden.

Blandt de stjålne biler var der bilmærker som Maserati, Lamborghini, Range Rover, Mercedes og BMW.

Se flere billeder og videoer på localeyes.dk

Publiceret 11 November 2019 09:19