Natteravnene og Kirke Care inviterer alle interesserede til foredrag om dialog. Arkivfoto

Natteravnene og Kirke Care inviterer alle interesserede til foredrag om dialog. Arkivfoto

Natteravnene og Kirke Care inviterer til inspirationsaften

Frivillige, som giver tryghed i bylivet, inviterer til oplæg om dialog og konflikt

natteliv De er kendte i bybilledet i Hillerød. Om aftenen og natten hver eneste weekend året rundt – sommer og vinter - er frivillige fra Kirke Care og Natteravnene på gaden byen. Nu inviterer Hillerøds Natteravne og Kirke Care til inspirationsaften for frivillige og for nye nysgerrige mandag 11. november kl. 19-20.30 i Beboerhuset, Sophienborg Alle 1E i Hillerød.

De frivillige gør jo en kæmpe indsats, udtaler initiativtagerne til Natteravnene og Kirke Care, Vivi Wøldike og Thyge Enevoldsen i en pressemeddelelse:

"Indimellem er det både godt og nødvendigt at få hældt ny inspiration på kanden. I Natteravnene og Kirke Care er vi fælles om den vigtigste tryghedsskabende opgave: at lytte og at være nærværende i byens aften- og natte-liv. Men de frivillige oplever naturligvis også situationer, hvor dialog kan være nødvendig, og hvor det er vigtigt at finde vej ind til samtaler, som gør en positiv forskel".

Underviser til Natteravnenes og Kirke Cares inspirationsaften er Lars Bjørneboe, som er uddannet konfliktrådsmægler og kriseforhandler ved Nordsjællands Politi. Temaet for undervisningen er "At opnå taleret i andres liv, at motivere mennesker i en svær situation, dialogens kraft".

Alle er velkomne – både frivillige og nysgerrige.

Publiceret 07 November 2019 15:00