Kampen mellem Hillerød Vest Skole, afdeling Ålholm, og Kornmarkskolen blev spillet på Hillerød Stadion mandag eftermiddag. Foto: Martin Warming

Kampen mellem Hillerød Vest Skole, afdeling Ålholm, og Kornmarkskolen blev spillet på Hillerød Stadion mandag eftermiddag. Foto: Martin Warming

Skolefodbold: Lokalopgør endte med ny storsejr

Af
Martin Warming

Derby Hillerød Vest Skolen, afdeling Ålholm, og Kornmarkskolen fra Skævinge mødtes i mandags i DBU Skolepokalens kvartfinale i kreds Sjælland Nord.

Kampen blev spillet på kunstgræstbanen på Hillerød Stadion, og der var på forhånd lagt op til en spændende kamp, efter at Hillerød Vest Skolen tabte stort, da de to hold mødtes tidligere i turneringen - og derfor havde et lille regnskab, der skulle gøres op.

Se flere billeder fra kampen i galleriet nederst i artiklen...

Kornmarkskolen var gået videre til kvartfinalen efter en 3-0 sejr over Lyngholmskolen, og Hillerød Vest Skolens sidste skridt på vej mod kvartfinalen var et langtrukkent opgør mod Lillevang Skolen, der måtte helt ud i straffesparkskonkurrence.

De to skoler har tidligere mødt hinanden i DBU Skolepokalen, og det opgør endte med en overlegen sejr til Kornmarkskolen på hele 5-0. Spillerne fra Hillerød Vest Skolen var derfor meget opsatte få at få revanche i mandagens kamp, men det blev det ikke til. Tværtimod.

Kornmarkskolen bankede bolden i nettet gang på gang, mens Hillerød Vest Skolens spillere - der kæmpede bravt - ikke fik scoret ét eneste mål, og kampen endte endnu engang med en storsejr til Kornmarkskolen på 5-0.

Det betyder, at Kornmarkskolen er videre til semifinalen i DBU Skolepokalen, mens Hillerød Vest Skolen er ude af turneringen.

Kornmarkskolen skal møde Skovvejens Skole Øst i semifinalen. Kampdagen er endnu ikke fastlagt.

Publiceret 06 November 2019 15:00