Ny Lidl åbner i Hillerød

Lidl åbner 1.200 kvadratmeter dagligvarebutik på Carlsbergvej med 59 p-pladser

Af
Mette Dolmer Thygesen

butiksliv En ny Lidl åbner på Carlsbergvej ved Hillerød Station.

I lokalplanen, som blev vedtaget af byrådet i 2017, er der mulighed for at bygge 1.200 kvadratmeter dagligvarebutik - og det er nu, hvad Lidl er ved at få opført på grunden.

"Butikken kommer til at ligge i et godt og spændende område i forhold til den udvikling, der er med campus på Carlsbergvej. Placeringen er central med god logistik i forhold til både stationen og bymidten. Så vi håber, at folk har lyst til at handle hos os, når de har andre ærinder i området," siger udviklingschef Kristian Pedersen.

Lidl har allerede en butik på Centervænget 9 i Hillerød Øst og har længe haft et ønske om at åbne i Hillerøds bymidte også.

"Der er flere kunder, der kører fra byen ud til butikken i øst, og mange har spurgt, hvornår Lidl åbner længere inde mod byen. Det gør vi så nu, og vi glæder os til at rykke ind på Campusområdet, hvor der sker så meget. Det bliver godt at blive en del af, for området kan rigtig meget med både nyt boligbyggeri, mange studerende og rejsende til stationen," siger Kristian Pedersen, som oplyser, at Lidl planlægger at etablere 59 nye parkeringspladser ved den kommende butik.

Rejsegilde til sommer

Lidl-butikken er ved at blive bygget nu, og ifølge den foreløbige tidsplan vil der blive holdt rejsegilde til sommer. Åbningen bliver sandsynligvis i begyndelsen af 2021 - men det kan ændre sig i løbet af byggeprocessen.

Om butikken på Carlsbergvej bliver den sidste i Hillerød Kommune, er endnu uvist.

Publiceret 05 November 2019 05:00