2.500 publikummer havde fundet vej til fredagens koncert med Halberg & Friends og Hardinger Band i FrederiksborgCentret i fredags. Foto: Martin Warming

2.500 publikummer havde fundet vej til fredagens koncert med Halberg & Friends og Hardinger Band i FrederiksborgCentret i fredags. Foto: Martin Warming

Se billederne fra J-dagskoncerten: "Taget var ved at lette"

Af
Martin Warming

Der var tæt på fuldt hus, da Hillerød Håndboldklub og Nordsjælland Håndbold endnu engang inviterede til J-dagskoncert i FrederiksborgCentret i fredags.

Se flere billeder fra koncerten i galleriet nederst i artiklen...

Det har i mange år været Big Fat Snake med den lokale forsanger Anders Blichfeldt, der har sørget for den musikalske underholdning til koncerterne. Big Fat Snake er dog stoppet op med at turnere, så i år var Anders Blichfeldt & Co. skiftet ud med de to bands Halberg & Friends og Hardinger Band.

”J-dagskoncerten i FrederiksborgCentret blev igen en kæmpe succes. Det virkede som om, at byen havde glædet sig til at skulle skråle med på alle de store 80'er-hits. Halberg & Friends åbnede ballet og skabte en fantastisk stemning. Og da Hardinger Band gik på efter pausen med alle de gamle Shu-bi-dua-hits var taget ved at lette i hal 2. Der var fællessang, hænder over hovedet og heldigvis mange tørstige gæster i baren," fortæller Kenny Brendstrup fra arrangørgruppen.

Overskuddet fra J-dagskoncerterne går til de to lokale håndboldklubber. Sidste år lød overskuddet på 272.000 kroner, men Kenny Brendstrup ved endnu ikke, hvor stort det bliver i år.

”Men byen har taget J-dagskoncerterne til sig. Alle bakker op - lige fra de gavmilde koncertsponsorer, de 140 frivillige hjælpere fra håndbolden og det dygtige team fra FrederiksborgCentret. Kæmpe high five til alle," slutter Kenny Brendstrup.

2.500 gæster deltog i fredagens J-dagskoncert, som næste år rykker ind i i den nye arena, Royal Stage.

Publiceret 04 November 2019 16:00