Nels Petersen fra Hillerød blev søndag genvalgt som næstformand for DGI. Pressefoto: Jens Astrup

Nels Petersen fra Hillerød blev søndag genvalgt som næstformand for DGI. Pressefoto: Jens Astrup

Nels Petersen genvalgt som næstformand i DGI

Hillerødborgeren Nels Petersen fortsætter som næstformand for DGI

idræt To idrætsglade nordsjællændere er klar til to år mere i spidsen for DGI og dermed arbejde målrettet med, at flere danskere bliver aktive, gerne i en idrætsforening.

Til DGI’s årsmøde 2. november i DGI-byen i København blev 66-årige Nels Petersen fra Hillerød genvalgt som næstformand, og Mogens Kirkeby fra Birkerød blev genvalgt til hovedbestyrelsen.

Nels Petersen har i mere end fem år været med til at sætte retningen for DGI. Først som medlem af hovedbestyrelsen, og siden november 2018 som næstformand. Her afløste han den hidtidige næstformand Charlotte Bach Thomassen, der blev valgt som ny formand for DGI.

Nels Petersen er naturligvis glad for at kunne se frem til to år mere i spidsen for idrætsorganisationen, fortæller han i en pressemeddelelse:

"Vi arbejder os rigtig godt fremad. Vi har fået flere medlemmer, og jeg ved, at de folkevalgte, frivillige, ledere og ansatte hver eneste dag arbejder dygtigt og målrettet på, at vi bliver endnu stærkere".

DGI Landsstævne har en særlig plads i nordsjællænderens hjerte, og til DGI Landsstævne i Svendborg i 2021 sidder han både i landsstævnebestyrelsen, er med i administrativ styregruppe og er politisk ansvarlig for blandt andet de store shows.

Nels Petersen har tidligere bl.a. været chefredaktør på Frederiksborg Amts Avis og kommunikationsdirektør i Falck og Nykredit.

Bevæg dig for livet

45-årige Mogens Kirkeby fra Birkerød har været med i hovedbestyrelsen i seks år og har bl.a. arbejdet med løb, cykling og outdoor – idrætsaktiviteter der alle bliver mere og mere populære. Desuden har han fra starten været medlem af den fælles visionsgruppe for DGI’s og DIF’s vision Bevæg dig for livet, der har som mål at gøre Danmark til den mest idrætsaktive nation i verden.

Mogens Kirkeby arbejder også i sit professionelle liv med at gøre flere aktive, i det han er præsident for ISCA, den internationale organisation for breddeidræt.

Mdt

Publiceret 04 November 2019 14:00