90 frivillige samlede søndag ind i Hillerød Kommune til flygtningehjælp. Pressefoto: Jens Panduro

90 frivillige samlede søndag ind i Hillerød Kommune til flygtningehjælp. Pressefoto: Jens Panduro

Hillerød samlede over 100.000 kroner ind til flygtningehjælp

indsamling 90 frivillige samlede søndag ind til Dansk Flygtningehjælp i Hillerød Kommune. De samlede i alt 93.633 kroner ind i deres indsamlingsbøsser - og derudover bidrog borgerne med 26.193 kroner via Mobile Pay, oplyser organisationen. Altså er det samlede resultat 119.826 kroner i Hillerød, oplyser organisationen.

I alt blev der samlet over 11 millioner kroner ind i hele landet - penge som nu skal bruges til blandt andet at hjælpe mennesker på flugt fra krigen i Syrien.

”Det er et rigtig godt resultat, som jeg kan love kommer til at gøre en livsvigtig forskel for mennesker på flugt. Jeg vil gerne sige en kæmpe tak til alle de danskere, der var ude at gå for os i dag, eller som åbnede døren og gav et bidrag," udtaler direktør for global kommunikation og fundraising i Dansk Flygtningehjælp, Annette Spanggaard i en pressemeddelelse.

Udover Syrien vil pengene fra årets landsindsamling blandt andet gå til at hjælpe mennesker på flugt i Yemen og de mange rohingyafamilier, der lige nu befinder sig i verdens største flygtningelejr i Bangladesh.

Mdt

Publiceret 04 November 2019 17:00