Hele 11 gange denne weekend har politiet taget imod anmeldelser om indbrud eller indbrudsforsøg i Hillerød Kommune. Arkivfoto

Hele 11 gange denne weekend har politiet taget imod anmeldelser om indbrud eller indbrudsforsøg i Hillerød Kommune. Arkivfoto

Hele 10 indbrud anmeldt i Hillerød i weekenden

Tyve har været på spil adskillige steder i Hillerød Kommune

Nordsjællands Politi har haft travlt i weekenden 1.-3. november med at tage sig af anmeldelser om indbrud begået i Hillerød Kommune. Her blev der nemlig anmeldt hele 11 indbrud i kommunen, står der i politiets døgnrapport.

Det ene indbrud er sket i en villa på Tolvkarlevej mellem 18. oktober kl. 9 og 1. november klokken 9.15. Her blev et vindue brudt op, og der var blevet stjålet både tv med fjernbetjening, værktøj, tasker, tv-boks, bærbar computer, billedrammer og oplevelsespakker, skriver politiet.

I en villa på Bag Vænget var tyvene kommet ind ved at bryde et vindue op ind til et værelse mellem 1. november klokken 15.30 og 22.15. Beboerne havde endnu ikke det fulde overblik over, hvad der var stjålet ved anmeldelsestidspunktet, men blandt andet en bærbar computer.

Ind gennem soveværelse

Heller ikke i en villa på Voldmestervej, hvor der blev begået indbrud mellem 1. november klokken 11 og 23.05, var der noget overblik over, hvad tyvene havde stjålet, efter de var kommet ind gennem et soveværelsesvindue, oplyser politiet.

På Kongens Vænge var der indbrud i en villa mellem 2. november klokken 8.30 og 18.50. Her havde tyve rusket en havedør så meget, at de kunne gå ind gennem den. Der var endnu intet overblik over, hvad der var stjålet.

To indbrud på Postmosen

Beboerne i en villa på Postmosen i Hillerød anmeldte, at de havde indbrud 2. november mellem klokken 13.20 og 21.15. Tyvene var kommet ind ved at bryde et børneværelsesvindue op og havde stjålet computer, smykker med mere.

I en anden villa på Postmosen var et vindue brudt op mellem 1. november klokken 10 og 3. november klokken 14. Der blev stjålet smykker og elektronik.

Også på Skovhegnet i Hillerød var tyve kommet ind. De havde listet et vindue af mellem 1. november klokken 17.30 og 2. november klokken 00.10. Der var blevet stjålet smykker, oplyser politiet.

Stjal kaffemaskinen

I en villa på Mågevej i Hillerød var der indbrud mellem 1. november klokken 18.40 og 2. november klokken 15. Her blev et vindue brudt op, og tyve stjal blandt andet to bærbare computere, kontanter, tablet, ur og kaffemaskine, oplyser politiet.

Mellem 1. november klokken 18 til 3. november klokken 18.28 var der indbrud i en villa på Rideknægtsvej i Hillerød. Her blev en dør brudt op, og tyve stjal elektronik og spiritus.

På Hillerødholmsallé brød tyve ind i en lejlighed mellem 2. november klokken 10.30 og 3. november klokken 19.20 ved at bryde en dør op. Det var endnu ikke sikkert, hvad de havde stjålet, da indbruddet blev anmeldt, oplyser politiet.

Indbrudsforsøg

Også på Smedievej anmeldte beboerne i en villa et indbrudsforsøg. Det var sket mellem 24. oktober klokken 16 og 30. oktober klokken 1.30. Et værelsesvindue var blevet brudt op, men tyvene var umiddelbart ikke gået ind ind i villaen, skriver politiet.

Mdt

Publiceret 04 November 2019 18:00