Fibernet lægges også i Nødebo. Pressefoto

Fibernet lægges også i Nødebo. Pressefoto

Så får Nødebo også fibernet

TDC udruller nu fiebrnet på 900 adresser i Nødebo

internet Udrulningen af fibernet i Hillerød Kommune fortsætter - og nu får også 900 adresser i Nødebo fibernet.

Det er TDC, som oplyser, at de nu er klar til at starte fiberudrulningen i Nødebo og tilbyder i den forbindelse gratis tilslutning og frit valg af udbyder.

Dermed udvides TDC’s fiberudrulning i Hillerød Kommune, så den nu samlet set omfatter omkring 4.800 adresser.

"Det går rigtig godt med tilslutningen til vores fiberprojekter i Hillerød Kommune, og jeg er glad for, at vi nu også kan begynde udrulningen i Nødebo. Vi har gennem længere tid været i dialog med lokale ildsjæle, som har indsamlet tilkendegivelser, som vidner om en stor interesse for fiber. Og vi er glade for at kunne kvittere for den store indsats med et konkret fiberprojekt," udtaler Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC, i en pressemeddelelse.

Kobbernetværk

Hvis man takker ja til TDC's tilbud, bliver adressen tilsluttet TDC’s fibernet, og de nødvendige installationer bliver udført uden beregning. Man kan både købe et abonnement eller få udført tilslutningen uden at tegne et abonnement med det samme.

“De nuværende bredbåndsmuligheder i Nødebo er præget af forbindelser på kobbernetværket, hvor de tilgængelige hastigheder er begrænsede. Vi oplever en massiv stigning i efterspørgslen efter lynhurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning opnår man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen,” siger Henrik Leu Christiansen.

Læs mere på www.tdcfiber.dk.

Publiceret 31 October 2019 05:30