Spørgsmålet er nu, om drengeholdene fra Ålholm og Skævinge kan gøre det pigerne fra Frederiksborg Byskole efter? De vandt nemlig guld i skolefodboldturneringen i 2016. Arkivfoto

Spørgsmålet er nu, om drengeholdene fra Ålholm og Skævinge kan gøre det pigerne fra Frederiksborg Byskole efter? De vandt nemlig guld i skolefodboldturneringen i 2016. Arkivfoto

Skolefodbold: Ålholm og Skævinge mødes i lokalopgør

To lokale skoler møder hinanden til kvartfinale i DBU Skolepokalen

Både drengeholdene fra Kornmarkskolen og Hillerød Vest Skolen, afdeling Ålholm, er gået videre til kvartfinalerne i DBU Skolepokalen.

Kornmarkskolen er videre efter en 3-0-sejr over Lyngholmskolen, mens Hillerød Vest Skolens sidste skridt på vej mod kvartfinalerne var et langtrukkent opgør mod Lillevang Skolen. Opgøret endte med en 3-1-sejr efter straffesparkskonkurrence. Den ordinære kamp endte 2-2, så røg de i forlænget spilletid, som endte 4-4.

Nu skal de to skoler mødes i et rigtigt lokalopgør i DBU Skolepokalen kvartfinaler. Opgøret finder sted fredag 1. november klokken 11.30 i Skævingehallen. Kampen kan dog blive rykket, så DBU opfordrer til, at man holder øje med deres hjemmeside for et kampprogram.

Revancheopgør

De to skoler har tidligere i turneringen mødt hinanden i gruppespil 2, hvor Kornmarkskolen løb med en overlegen 5-0 sejr, så der er tale om et revancheopgør for Hillerød Vest Skolen.

"Vi kan på det varmeste anbefale at tage ud og se kampen, da vi indtil videre har oplevet et højt engagement hos både spillere, lærere og publikum i de indledende kampe. Eleverne giver udtryk for, at de bliver bedre til at kommunikere og spille sammen på holdet, efterhånden som turneringen skrider frem. Der er således lagt op til gode kampe i kvartfinalerne, hvor alle hold vil kæmpe indædt for at gå videre i turneringen," skriver DBU i en pressemeddelelse.

Kampene i kvartfinalerne varer 2 x 30 minutter. Læs mere på www.skolepokalen.dk

Mdt

DBU Skolepokalen

  • Ekstra Bladets skolefodboldturnering ejes og drives fra 2019 udelukkende af DBU under navnet DBU Skolepokalen. Det betyder en del ændringer i opbygningen af den legendariske turnering. Udover navneforandringen er begivenheden også skruet sammen på en lidt anden måde end hidtil. De indledende runder spilles nu som gruppespil med tre til fem hold som ét stævne, hvilket sikrer flere kampe til eleverne.
  • Når skolerne er nået så langt som til kvartfinalerne, har de allerede spillet mod syv andre skoler.
  • Gruppespil og knockout: Kvartfinalerne 21.10.2019 til 03.11.2019. Semifinaler: 04.11.2019 til 17.11.2019. Kredsfinaler: 18.11.2019 til 01.12.2019
  • Slutspil: Kvartfinaler: marts. Semifinaler: Primo/medio april. Finale: Ultimo april

Publiceret 23 October 2019 17:00