De frivillige bag Jazz i Rosenhaven søger flere frivillige, der vil hjælpe med at skabe gode jazzoplevelser i Hillerød. Arkivfoto

De frivillige bag Jazz i Rosenhaven søger flere frivillige, der vil hjælpe med at skabe gode jazzoplevelser i Hillerød. Arkivfoto

Jazz i Rosenhaven søger flere folk

Jazzfan søges til Jazz i Rosenhaven. Succesen kræver flere folk

Musik Jazz i Rosenhaven har netop rundet deres femte sæson. Succesen er dog blevet så stor, at der søges efter nye nøglepersoner til jazzteamet.

"Stig Deichmann og Søren Wiberg har al mulig grund til at være tilfredse og læne sig tilbage efter en sæson med fuldt hus hver gang. De to herrer har startet Jazz i Rosenhaven, som igennem fem år har været et tilløbsstykke og også tiltrukket mange koncertgængere fra det øvrige Nordsjælland til lørdagskoncerterne bagved Rib House og med udsigt til Frederiksborg Slot. Det er gennem årene også blevet til flere indendørs koncerter uden for sommersæsonen i både Støberihallen og i Frederiksborg Slotskirke," skriver Jazz i Rosenhaven i en pressemeddelelse.

Kræver tid

Stig Deichmann og Søren Wiberg har dog ikke tid til at hvile på laurbærrene, for det kræver tid at arrangere koncerter med jazzorkestre, der ofte får fløjet deres stjernemusikere ind fra blandt andet USA.

Årshjulet er på plads, der er styr på arbejdsgangen, men der er for mange opgaver til de to herrer og til Gert Christiansen, der bl.a. står for trykning og udsendelse af nyhedsbreve, fotografiske opgaver og meget andet. Derfor søger gruppen en eller to frivillige, som har kompetencen til de opgaver, der skal løses. Der skal skrives nyhedsbreve med billeder og læses korrektur. Der skal også findes en person, der kan hjælpe med kommunikationen med alt fra kunstnere, sponsorer og de offentlige myndigheder.

Hyggeligt fællesskab

Stig Deichmann og Søren Wiberg håber, at der går nogle jazzentusiaster rundt, som kunne tænke sig at være med på holdet.

"Det giver adgang til jazzkoncerter på det højeste niveau og et hyggeligt fællesskab med andre, der også elsker jazz," fortæller de.

Man skal ikke holde sig tilbage, hvis man kunne tænke sig at få en række gode jazzoplevelser og hjælpe med, at andre får gode oplevelser. Alle interesserede kan helt uforpligtende kontakte Stig Deichmann (stigdeichmann@info.dk) eller Søren Wiberg (usw@youmail.dk) for at høre mere om, hvad det vil sige at være en del af Jazz i Rosenhaven.

De frivillige søger en, der kan for eksempel skrive nyhedsbreve med billeder og læse korrektur. Arkivfoto

De frivillige søger en, der kan for eksempel skrive nyhedsbreve med billeder og læse korrektur. Arkivfoto

Publiceret 18 October 2019 06:00