Her er gruppen af frivillige bag sidste års 'Juleaften for alle'. Er du en af de frivillige til arrangementet i år? Arkivfoto

Her er gruppen af frivillige bag sidste års 'Juleaften for alle'. Er du en af de frivillige til arrangementet i år? Arkivfoto

Frivillige søges til 'Juleaften for alle'

Vil du være med til at give andre hillerødborgere en god og hyggelig juelaften?

Har du lyst til at give en hånd med til arrangementet 'Juleaften for alle', der bliver afholdt i cafeteriaet 'Bag Målet' på Hillerød Stadion tirsdag den 24. december (altså juleaften), så kan du deltage i et informationsmøde onsdag den 23. oktober, hvor du kan høre mere om arrangementet og de opgaver, der skal fordeles blandt de frivillige.

Det er DGI og Hillerød Fodbold, der sammen med en række andre foreninger, står bag arrangementet, og der kan sagtens bruges flere hænder, lyder det fra arrangørerne.

'Juleaften for alle' handler om at give en gratis juleaften den 24. december til alle voksne, børn og familier, der vil holde en anderledes jul med andre hillerødborgere med dejlig mad, hyggeligt fællesskab og gaver til alle børn.

Mange opgaver

Frivilligmødet, der åbnes af borgmester Kirsten Jensen, afholdes onsdag den 23. oktober mellem klokken 18 og 20 på Hillerød Stadion i klubhuset i cafeteriaet 'Bag Målet'. DGI og Hillerød Fodbold er værter for en sandwich samt vand, kaffe og te. På frivilligmødet fortæller DGI om rammerne for årets arrangement og sammen planlægges opgaverne.

"Der er brug for frivillige til at hjælpe til med maden i køkkenet, pynte i og udenfor lokalet samt dække borde, tjenere, oprydning og rengøring, indkøb og afhentning af "ting og sager" og kørsel af sårbare borgere," fortæller Peter Bennett fra DGI Nordsjælland.

Man kan tilmelde sig mødet ved at skrive til Peter Bennett på peter.bennett@dgi.dk eller ringe på telefonnummer 24975342.

Det er tredje år i træk, der bliver afholdt 'Juleaften for alle', og sidste år deltog der 150 hillerødborgere i arrangementet.

'Juleaften for alle' arrangeres af DGI Nordsjælland og Hillerød Fodbold i samarbejde med Frivilligcenter Hillerød, Hillerød kommune og en stribe andre foreninger, fonde og frivillige personer. Arrangementet er en del af brobygningsprojektet i Hillerød Vest samt initiativet den sociokulturelle landsby, der skaber fællesskaber og kulturelle initiativer sammen.

Foto: Her er gruppen af frivillige bag sidste års Juleaften for alle. Er du en af de frivillige til Juleaften for alle i år?

mw

Publiceret 18 October 2019 11:00